Σωτήρης Κοντιζάς: Δημοσίευσε φωτογραφία από τότε που υπηρετούσε ως Εύζωνας

Η ιστορία με τους Ασιάτες τουρίστες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σωτήρης Κοντιζάς: Δημοσίευσε φωτογραφία από τότε που υπηρετούσε ως Εύζωνας

Ο Σωτήρης Κοντιζάς με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Επανάσταση της 25ης Μαρτίου του 1821, θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από την περίοδο που υπηρετούσε στο στρατό ως Εύζωνας.

Ο αγαπημένος κριτής του MasterChef δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα και μοιράστηκε που του είχε τύχει με μερικούς Ασιάτες τουρίστες.

“Κάμποσα χρόνια πριν, όταν κατέφθαναν ορδές τουριστών από τη μακρινή Ασία με σκοπό να επισκεφθούν τον Παρθενώνα και να τραβήξουν μια αναμνηστική φωτογραφία στο Σύνταγμα, για να θυμούνται… Κι έπεφταν πάνω σε αυτήν την κλασσική αρχαιοελληνική ομορφιά. Κάτι μουρμουρούσαν, βλέμματα όλο απορία και απογοήτευση, έψαχναν κυτίο παραπόνων και τελικά πήγαιναν στο ζευγάρι μου, τον Αντώνη που ήταν Ζαππείου και έπαιρναν αυτό που ήθελαν εξ αρχής”.

Στο μεταξύ, στο χθεσινό 24/3 επεισόδιο του Masterchef, ο Σωτήρης Κοντιζάς κατακεραύνωσε έναν παίκτη!

Σωτήρης Κοντιζάς εύζωνας ανάρτηση

Σωτήρης Κοντιζάς εύζωνας

Σωτήρης Κοντιζάς εύζωνας ιστορία

Ως Εύζωνας είχε υπηρετήσει και ο Γιώργος Κοψιδάς

Ο Γιώργος Κοψιδάς θέλησε να τιμήσει με τον δικό του τρόπο την επέτειο της 25ης Μαρτίου, αποκαλύπτοντας πως υπήρξε Εύζωνας.

Ο πρώην παίκτης του Survivor επέστρεψε πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα και είναι πίσω στην οικογένεια και στους φίλους του. Ο αρχηγός των Κόκκινων δημοσίευσε με αφορμή την σημερινή ημέρα μια φωτογραφία από το παρελθόν του όταν υπηρετώντας τη στρατιωτική του θητεία ήταν Εύζωνας.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε τη φωτογραφία στη σκοπιά με τη στολή του τσολιά και έγραψε: 1821- 2021, 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση.

Survivor 4 ο Γιώργος Κοψιδάς αποκάλυψε πως ήταν Εύζωνας