MasterChef 5 - Κοντιζάς: «Είναι το χειρότερο πιάτο που έφαγα φέτος»

Ήταν πιάτο που είχε εμπνευστεί η Μαρίνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Κοντιζάς: «Είναι το χειρότερο πιάτο που έφαγα φέτος»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, ο Σωτήρης Κοτνιζάς φάνηκε να είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος με ένα πιάτο που δοκίμασε από την μπλε ομάδα, η οποία αποτελούνταν από τη Μαρίνα, την Κωνσταντίνα και τον Παύλο, αποκαλύπτοντας πως είναι το χειρότερο πιάτο που δοκίμασε φέτος.

Η Μπλε ομάδα είχε φτιάξει ένα σούσι με κολοκύθα και η αλήθεια είναι πως ενώ οι κριτές βρήκαν εξαιρετική την ιδέα, στη γεύση έχασαν κατά πολύ. Δείτε εδώ πώς διαμορφώθηκαν οι ομάδες σήμερα.

MasterChef 5 Μπλε ομάδα

Η αντίδραση του Σωτήρη Κοντιζά για το πιάτο των Μπλε στο MasterChef 5

«Πάμε μπλε ομάδα. Θα πω ότι είναι ό,τι χειρότερο έχω φάει φέτος στο MasterChef. Ακόμη κι αν αφαιρέσω το ντιπ, εγώ δεν μπορώ να φάω παραπάνω από αυτό που δοκίμασα», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς φανερά απογοητευμένος με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να συμπληρώνει: «Όταν ακούς της ιδέα ενθουσιάζεσαι, όταν δοκιμάζεις απογοητεύεσαι».

«Έχουμε πιάσει τον Στέφανο να λέει ψέματα»

Άγρια κόντρα υπήρξε ανάμεσα στον Παναγιώτη και το Στέφανο με εκατέρωθεν «πυρά» στο MasterChef, με τον «Τζαμάλ» να βρίσκει την ευκαιρία από την πλεονεκτική θέση, που είχε, προκειμένου να κράξει μπροστά σε όλους το συμπαίκτη του.

Ο παίκτης που κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας είχε αρκετά πλεονεκτήματα και, πριν αυτά του ανακοινωθούν, είπε στους κριτές πως επιθυμεί να διώξει από την μπλε ομάδα τον Στέφανο, για τον οποίο αποκάλυψε πως δε σκέφτεται τη μαγειρική, αλλά μια πρώην του.

MasterChef  Στέφανος Τζαμαλής

Στην αρχή ανέφερε στην κάμερα, ότι ο τελευταίος λέει πολλά ψέματα, αλλά μπροστά στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους δε θέλησε να το πει, τονίζοντας τελικά πως ο Στέφανος δεν είναι ομαδικός παίκτης και δεν χαίρεται με τις επιτυχίες της μπλε ομάδας.

Ο Παναγιώτης, χαρακτηριστικά, ανέφερε το παράδειγμα ενός γλυκού και ο Στέφανος δε θέλησε να σχολιάσει κάτι εκείνη την ώρα, αν και αντέδρασε μπροστά στην κάμερα. «What the f@@k ρε μ@λ@κ@», είπε έξαλλος, χαρακτηρίζοντάς τον ως μουσίτσα, με τον Ιωάννη, που βρέθηκε στην ίδια ομάδα με τον Στέφανο, να συμφωνεί.