MasterChef 5: Τα πλεονεκτήματα του Παναγιώτη έκαναν άνω κάτω το παιχνίδι

Οι ομάδες έγιναν τέσσερις και πλέον τίποτα δεν είναι ίδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Τα πλεονεκτήματα του Παναγιώτη έκαναν άνω κάτω το παιχνίδι

Όλα τούμπα έγιναν στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef, το οποίο έχει εξελιχθεί σε παιχνίδι των ανατροπών, αφού οι ομάδες αυτή την φορά «διαλύθηκαν» και η διαδικασία έγινε διαφορετική.

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής ήταν ο νικητής στο τεστ δημιουργικότητας, με τους κριτές πρώτα να ανακοινώνουν στους πάντες πως θα έπρεπε να βγάλουν στις ποδιές του, καθώς αυτό είχε σχέση με τα πλεονεκτήματά του. Συγκεκριμένα, είχε τρία, με το πρώτο να είναι πως δε θα μαγείρευε. Το δεύτερο τον υποχρέωνε να σχηματίσει τέσσερις ομάδες των τριών ατόμων και το τρίτο ήταν να διαλέξει το βασικό υλικό της δοκιμασίας.

Ο «Τζαμάλ» βρήκε, κάπως έτσι, την ευκαιρία να δυσκολέψει τον Στέφανο, τον οποίο δε συμπαθεί και θεωρεί ως ψεύτη, αναλαμβάνοντας μετά δράση να δημιουργήσει τις ομάδες. Συγκεκριμένα, έστειλε στην κόκκινη ομάδα τους Ιωάννη, Στέφανο και Μαρία, στην μπλε τους Παύλο, Κωνσταντίνα και Μαρίνα, στην κίτρινη τους Τζιοβάνι, Νίκο και Μαργαρίτα και στην πράσινη τους Διονύση, Ανούς και Λία.

MasterChef  Παναγιώτης Τζαμαλής

Παράλληλα, προκειμένου να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την κόκκινη ομάδα, της έδωσε ως βασικό υλικό τα ορτύκια, προσφέροντας μετά στην μπλε την κολοκύθα, στην κίτρινη το χταπόδι και στην πράσινη τα χοιρινά μάγουλα. Οι παίκτες της ηττημένης ομάδας αξίζει να σημειωθεί, ότι θα είναι αυτόματα υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Τα πλεονεκτήματα του Παναγιώτη στο MasterChef 5

«Φέτος ίσως δούμε γυναίκα νικήτρια στο MasterChef»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησαν ο Παντελής Βούρος και ο Πάνος Τόγιας που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef 3. Οι δυο μάγειρες μίλησαν για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το ποιον βλέπουν ως νικητή του MasterChef 5.

«Είναι φήμη αυτά που ακούστηκαν για εμένα και τη Σπυριδούλα. Τα βρίσκουμε μαγειρικά», είπε χαρακτηριστικά o Πάνος Τόγιας και ανέφερε: «Οι φετινοί παίκτες είναι πιο προετοιμασμένοι στις δοκιμασίες. Ξέρουν τι αρέσει σε κάθε κριτή. Φέτος ίσως δούμε γυναίκα νικήτρια στο MasterChef», είπε ο Πάνος και συμπλήρωσε: «Ο εγκλεισμός στο παιχνίδι είναι πιο δύσκολος από το lockdown γιατί δεν έχεις κινητό, social media και επικοινωνία με τους δικούς σου».

Τέλος, ο Παντελής αποκάλυψε πως θεωρεί ότι ο Ιωάννης έχει λίγη έπαρση και ότι θα ταίριαζε πολύ με τον Παύλο. Ποιος ωστόσο θα αποχωρήσει σήμερα 23/3;