Σωτήρης Ταχτσόγλου: "Βγαίνω, κρεμιέμαι από το μπαλκόνι και ξαφνικά οι δυνάμεις μου με εγκαταλείπουν"

"Ήμασταν σε μια περίεργη περίοδο με την σύντροφό μου"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σωτήρης Ταχτσόγλου:

Πριν από αρκετούς μήνες κυκλοφόρησε μια σοκαριστική είδηση, πως ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του αλλά ευτυχώς σώθηκε, ο λόγος για τον Σωτήρη Ταχτσόγλου. Αρκετό καιρό μετά, το βράδυ της Πέμπτης 25/3 βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Tik Talk και μίλησε γι' αυτό.

Η ανατριχιαστική περιγραφή του Σωτήρη Ταχτσόγλου

«Ήμασταν σε μια περίεργη περίοδο με την σύντροφό μου να έχει γεννήσει πρόωρα το παιδί μας μόλις 800 γραμμάρια. Χρειάστηκαν και δύο χειρουργεία κι ήταν και το lockdown. Ξεχάσαμε το κλειδί της πόρτας από μέσα κι η σύντροφός μου είπε να πάρουμε κλειδαρά. Δεν πρόλαβε να το πει και της είπα άσε θα πηδήξω από τον τρίτο όροφο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Πήγα στους γείτονες που γνωριζόμαστε και τους είπα θα πηδήξω. Βγαίνω, κρεμιέμαι κι ούτε καν με είδαν. Ξαφνικά οι δυνάμεις μου με εγκατέλειψαν, όπως ήμουν κρεμασμένος.

Λίγα λόγια για τον Σωτήρη Ταχτσόγλου

Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου είναι ηθοποιός. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ στη Θεσαλλονίκη.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Μηχανικοί καταρράκτες (2016), Ο θείος Σκρουτζ (2015), Διακοπές στην Τροία-Πηνελόπης Οδύσσεια (2016), Πηνελόπης Οδύσσεια (2016).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Άγριες Μέλισσες (2019), Χωρίς Όρια (2011), Μια στιγμή, δυο ζωές (2007), Τύχη Βουνό (2006), Οι συμμαθητές (2014).