Μπήκε στη Φάρμα η Φαίη Σκορδά - Ανέβηκε σε κάρο και έκανε μία από τις δοκιμασίες

Ξετρελάθηκαν οι παίκτες μόλις την είδαν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μπήκε στη Φάρμα η Φαίη Σκορδά - Ανέβηκε σε κάρο και έκανε μία από τις δοκιμασίες

Το πρωί της Παρασκευής, η Φαίη Σκορδά βρέθηκε εκτός Πρωινού μιας και μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη είχε επισκεφθεί τη Φάρμα, όπου συνάντησε τους παίκτες και δοκιμάστηκε σε ένα από τα αγωνίσματα που θα κάνουν οι παίκτες.

Η παρουσιάστρια μίλησε για λίγο με τους παίκτες οι οποίοι της έκαναν πλάκα ενώ την ρώταγαν αν έχει φέρει το σακίδιο για να μπει στη Φάρμα. Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά πήγε μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη στον χώρο όπου γίνονται τα αγωνίσματα και δοκίμασε κι εκείνη τις δυνατότητές της σε ένα κάρο.

Απόψε, όπως είδαμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος θα τραυματιστεί πάνω στην ένταση του αγωνίσματος.

Η είσοδος της Φαίης Σκορδά στη Φάρμα

Αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο ανάμεσα στον «Ντούπη» και την Κυριακή Κατσογρεσάκη

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού πως μέσα στη Φάρμα έχει αρχίσει σιγά σιγά να δημιουργείται ένα ειδύλλιο ανάμεσα στον Ντούπη και την Κυριακή Κατσογρεσάκη, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά.

H εκπομπή έδειξε ένα στιγμιότυπο από το σημερινό επεισόδιο της Φάρμας, στο οποίο φαίνονται οι δυο τους να κάθονται μαζί και να συζητούν, ενώ είναι σίγουρο πως ο διάλογός τους θα βάλει σε σκέψεις τους τηλεθεατές.

Ο Γιώργος Λιάγκας βέβαια ξεκαθάρισε πως κανένας από τους δύο δεν έχει σχέση και έτσι το μεταξύ τους μπορεί να εξελιχθεί ανενόχλητα.