Σύζυγος 58χρονου: «Πιστεύω στην αθωότητα του άντρα μου και θα δείτε ότι έχω δίκιο»

«Δεν έχουν στοιχεία»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σύζυγος 58χρονου: «Πιστεύω στην αθωότητα του άντρα μου και θα δείτε ότι έχω δίκιο»

Το πρωί της Παρασκευής, η σύζυγος του 58χρονου άνδρα που κατηγορείται για την ληστεία που έγινε στις θυρίδες στο Ψυχικό, μίλησε στην εκπομπή T-Live και τόνισε πως πιστεύει στην αθωότητα του συζύγου της, ενώ εξήγησε πως δεν υπάρχουν στοιχεία εις βάρος του.

Η γνωστή αισθητικός ξεκαθάρισε πως δεν ενημερώθηκε αρχικά για τη σύλληψη του συζύγου της και νόμιζε πως κάτι κακό του είχε συμβεί.

Μάλιστα, τόνισε πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την ενοχή του ενώ ζήτησε και την στήριξη του κόσμου.

Οι δηλώσεις της συζύγου του 58χρονου

«Δεν μου έλεγαν πώς συνελήφθη ο σύζυγός μου. Στις 19.30 πήγε να πάρει γιαούρτια και δε γύρισε ποτέ. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να λέω τι έγινε, ούτε πώς έγινε. Χρειάζομαι τη στήριξη του κόσμου. Θέλω να καταλάβετε και να σεβαστείτε την υπόθεση. Δεν έμαθα για τη σύλληψη. Είχα GPS στο αυτοκίνητο γιατί εξαφανίστηκε το αυτοκίνητο και ο άντρας μου, κάτι σαν απαγωγή. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ.

Επειδή όλη μέρα δεν ήξερα τι συμβαίνει βασικά, νόμιζα ότι έπαθε ατύχημα και τρελαθήκαμε όλοι στην οικογένεια. Δεν είμαι σε φάση να αναλύσω όλο αυτό το πράγμα και δε μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας. Και πρέπει να προστατέψω και τα παιδιά μου, γιατί ακούγονται τόσο άσχημα πράγματα. Πιστεύω στην αθωότητα του άντρα μου και θα δείτε ότι έχω δίκιο. Έχουν αναλάβει οι δικηγόροι και δε μπορώ να πω τίποτα άλλο.

Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να κάνει αυτό το πράγμα; Δεν γίνεται. Δεν γίνεται. Και δεν έχουν και στοιχεία. Εννοείται ότι δεν πίστεψα στιγμή τον λόγο που κατηγορείται ο σύζυγός μου. Θέλω τη στήριξη του κόσμου και την στήριξη των καναλιών», είπε χαρακτηριστικά.

«Το δείγμα DNA που βρέθηκε ανήκει σε τρία ή τέσσερα άτομα»

Το πρωί της Παρασκευής, ο δικηγόρος του 58χρονου που κατηγορείται για τη ληστεία στη θυρίδα τράπεζας, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο δείγμα DNA που βρέθηκε.

Ο 58χρονος συνελήφθη πριν από μερικές μέρες και έτσι σήμερα, ο δικηγόρος του, κύριος Αντώνης Βουλγαράκης μίλησε για τον εντολέα του, ο οποίος από την πρώτη στιγμή δήλωσε αθώος.

«Από την πρώτη στιγμή ο 58χρονος δηλώνει ότι είναι αθώος και ότι δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες. Ανέλαβα την υποχρέωση να βγω και να πω δυο λόγια στην εκπομπή σας, κατά παράκληση της οικογένειας , χωρίς να μπορώ με κάποιον τρόπο να βάλω έναν φραγμό σε αυτό που ζει η οικογένεια από όλα τα ΜΜΕ αυτή την περίοδο.

Η αστυνομία έχει οδηγηθεί σε ένα αποτύπωμα μεικτού DNA σε ένα σημείο ενός πλαστικού κιβωτίου το οποίο βρέθηκε μέσα στην θυρίδα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο τραπεζάκι που εναποθέτουν όλοι οι μισθωτές τα κουτιά τους για να κάνουν τις επεξεργασίες στις θυρίδες τους. Αυτό το μεικτό δείγμα DNA, είναι μείγμα τουλάχιστον τριών ατόμων μπορεί και τεσσάρων.

Στο σημείο εκεί λοιπόν βρέθηκε και δείγμα του κατηγορουμένου (...) Θα αποδειχθεί κατά την γνώμη μου, ότι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να βρεθεί εκεί το DNA του είναι από την ίδια ιδιοκτήτρια της θυρίδας η οποία με κάποιον τρόπο ακούμπησε σε κάποιο DNA αποτύπωμα του κατηγορουμένου», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 58χρονου.