Στον ανακριτή ο 58χρονος για τις θυρίδες στο Ψυχικό - Καταθέτει και η Τέτα Καμπουρέλη

Έφτασαν πριν λίγο και οι δύο στην Ευελπίδων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στον ανακριτή ο 58χρονος για τις θυρίδες στο Ψυχικό - Καταθέτει και η Τέτα Καμπουρέλη

Στην Ευελπίδων βρέθηκε πριν από λίγη ώρα η Τέτα Καμπουρέλη προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση της κλοπής στις θυρίδες στο Ψυχικό, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο σύζυγός της, ο οποίος επίσης βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή σήμερα.

Η γνωστή αισθητικός έφτασε στην Ευελπίδων μαζί με τον γιο της, έχοντας υποστηρίξει νωρίτερα σε δηλώσεις που έκανε στον ΑΝΤ1 πως ο σύζυγός της είναι αθώος, κάτι που θα αποδειχθεί.

Τέτα Καμπουρέλη Ευελπίδων

Λίγη ώρα μετά, και ο 58χρονος έφτασε στο κτήριο 9, συνοδεία αστυνομικών, για να καταθέσει στον ανακριτή πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα στο οποίο θα υποστηρίζει ότι δεν έχει σχέση με τη παραβίαση των τεσσάρων θυρίδων.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, θα επιχειρήσει να αντικρούσει το βασικό στοιχείο που υπάρχει στη δικογραφία σε βάρος του και αφορά στο γενετικό του υλικό που εντοπίστηκε σε μία από τις θυρίδες. Για το λόγο αυτό αναμένεται να ορίσει τεχνικό σύμβουλο.

Τέτα Καμπουρέλη θυρίδες

Δικηγόρος 58χρονου για ληστεία σε θυρίδα: «Το δείγμα DNA που βρέθηκε ανήκει σε τρία ή τέσσερα άτομα»

«Από την πρώτη στιγμή ο 58χρονος δηλώνει ότι είναι αθώος και ότι δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες. Ανέλαβα την υποχρέωση να βγω και να πω δυο λόγια στην εκπομπή σας, κατά παράκληση της οικογένειας , χωρίς να μπορώ με κάποιον τρόπο να βάλω έναν φραγμό σε αυτό που ζει η οικογένεια από όλα τα ΜΜΕ αυτή την περίοδο.

Η αστυνομία έχει οδηγηθεί σε ένα αποτύπωμα μεικτού DNA σε ένα σημείο ενός πλαστικού κιβωτίου το οποίο βρέθηκε μέσα στην θυρίδα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο τραπεζάκι που εναποθέτουν όλοι οι μισθωτές τα κουτιά τους για να κάνουν τις επεξεργασίες στις θυρίδες τους. Αυτό το μεικτό δείγμα DNA, είναι μείγμα τουλάχιστον τριών ατόμων μπορεί και τεσσάρων.

Στο σημείο εκεί λοιπόν βρέθηκε και δείγμα του κατηγορουμένου (...) Θα αποδειχθεί κατά την γνώμη μου, ότι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να βρεθεί εκεί το DNA του είναι από την ίδια ιδιοκτήτρια της θυρίδας η οποία με κάποιον τρόπο ακούμπησε σε κάποιο DNA αποτύπωμα του κατηγορουμένου», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 58χρονου.