Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Τέτα Καμπουρέλη: «Χρεώνουν στον άνδρα μου την υπόθεση επειδή η θυρίδα του ήταν δίπλα σε αυτή που ανοίχτηκε»

«Ο σύζυγός μου είναι αθώος»

Τέτα Καμπουρέλη:  «Χρεώνουν στον άνδρα μου την υπόθεση επειδή η θυρίδα του ήταν δίπλα σε αυτή που ανοίχτηκε»
News 26.03.2021 10:22
Από Youweekly Team

Το πρωί της Παρασκευής, η Τέτα Καμπουρέλη επικοινώνησε με την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Καλημέρα Ελλάδα και μίλησε για την υπόθεση στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο σύζυγός της, τονίζοντας πως είναι αθώος και πως έχει κατηγορηθεί άδικα.

Η ίδια από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά της είναι να ηρεμήσει τα παιδιά της και να βρει έναν τρόπο να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Στις νέες της δηλώσεις, η Τέτα Καμπουρέλη εξήγησε πως δεν υπάρχουν ουσιαστικά στοιχεία που να ενοχοποιούν τον σύζυγό της.

Οι δηλώσεις της Τέτας Καμπουρέλη για τον σύζυγό της

«Ο σύζυγός μου είναι αθώος. Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η αστυνομία. Πρέπει λοιπόν να χρεωθεί ένας άνθρωπος που υποτίθεται ότι έχει και ένα ποινικό μητρώο», είπε αρχικά η Τέτα Καμπουρέλη.

Στη συνέχεια, αναφερόμενο στο DNA που εντοπίστηκε είπε: «Είναι ένα νεκρό κύτταρο που μπορεί να μεταφερθεί από τον καθένα. Χρεώνουν στον άνδρα μου όλη αυτή την υπόθεση επειδή η θυρίδα του ήταν δίπλα στης κυρίας που ανοίχτηκε.

Δεν γίνεται με ένα κατσαβίδι να ανοίγει μία τράπεζα. Περιμένουμε τη Δικαιοσύνη. Θα πάω μάρτυρας. Ο σύζυγός μου δεν είναι καθόλου καλά. Χρειάζεται στήριξη».

«Δεν έχουν βρεθεί στοιχεία πέρα από...»

Η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης στο Live News, μετά την σύλληψη του συζύγου της με κατηγορίες σε βάρος του για τη διάπραξη τεσσάρων διαρρήξεων και μίας απόπειρας διάρρηξης σε θυρίδες τράπεζας.

Η γνωστή αισθητικός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου κι έχει την στήριξη της οικογένειάς μου. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. προσπαθώ και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου. Τα πηγαίνω στην δουλειά μου γιατί προσπαθούμε να σωθούμε με κάποιο τρόπο, να επιβιώσουμε. Θέλω λίγο να ηρεμήσω και να βάλω σε τάξη την καθημερινότητά μου.

Τέτα Καμπουρέλη για την σύλληψη του σύζυγου της

Τα έχουν ξεσηκώσει όλα, έχουν βγάλει air condition, έχουν «γδύσει» όλο το σπίτι καθώς και το μαγαζί ψάξανε μες στον κόσμο. Δεν έχουν βρεθεί στοιχεία πέρα από πέντε κατσαβιδάκια που έχουν όλοι στα νοικοκυριά τους και τρία σουγιαδάκια που έχουμε πάρει από νησιά κι από το Μοναστηράκι με ένα ευρώ. Αυτά έχουν ως οπλοκατοχή. Δεν είναι στοιχεία που μπορεί ένας άνθρωπος να ενοχοποιηθεί. Οπλοκατοχή που έχουν πει αυτοί, αυτά είναι τα στοιχεία.

Φυσικά δέχτηκε ο σύζυγός μου κι έδωσε δείγμα DNA. Μα είναι αθώος ο άνθρωπος μου και πραγματικά στηρίζουμε όλη η οικογένεια και μας στηρίζουν οι φίλοι κι οι πελάτισσές μου. Ευτυχώς. Χρειάζονται την στήριξη. Τώρα αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να μπω μέσα στο σπίτι μου. Είναι χάλια. Νια ήρθαν πρώτα στο μαγαζί μαζί με εισαγγελέα. Με κόσμο φυσικά και δεν μου έλεγαν και γιατί. Μετά ήρθαν και σπίτι και μετά πήγα εγώ στην ΓΑΔΑ κι έμαθα.

Μίλησα μαζί του, προσπαθεί κι αυτός, είναι συνέχεια με τους δικηγόρους. Τον είδα μια φορά μόνο προχθές. Δεν με αφήνουν Πιστεύω στην αθωότητά του, θα δείτε θα αθωωθεί. Θα περιμένουμε και την αυριανή ημέρα και θα αποφασίσουν οι δικηγόροι. Εμένα μου είπε η αστυνομία ότι δεν ισχύει ότι μία εκ των γυναικών που είχαν θυρίδα ήταν πελάτισσά μας στο μαγαζί.» κατέληξε η Τέτα Καμπουρέλη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τέτα Καμπουρέλη: Σε κατάσταση σοκ μετά την σύλληψη του συζύγου της

Δύσκολες ώρες για την Τέτα Καμπουρέλη! «Παρακαλώ το Θεό να γίνει καλά...»!

Share