Καλό Μεσημεράκι: Εκτός αέρα και σήμερα η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Έπαιξε σε επανάληψη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Εκτός αέρα και σήμερα η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, βρέθηκε και σήμερα εκτός αέρα και έπαιξε σε επανάληψη στον ΣΚΑΪ, κάτι που συνέβη βέβαια και χθες το μεσημέρι λόγω της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Ο παρουσιαστής είχε ανακοινώσει ήδη από την Τετάρτη, που υποδέχθηκε στο πλατό του τη Σοφία Μαργαρίτη, πως η εκπομπή του θα ξαναέβγαινε στον αέρα τη Δευτέρα 29/3.

Καλό Μεσημεράκι Μουτσινάς

Ο λόγος που δεν βγήκε σήμερα (26/3) στον αέρα το Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά

Οι συντελεστές της εκπομπής αποφάσισαν πως από τη στιγμή που η εκπομπή δε θα έβγαινε στον αέρα την Πέμπτη, καλό θα ήταν να μην κοπεί η εβδομάδα στη μέση και να μην βγει ούτε την Παρασκευή. Επομένως ετοιμαστείτε για τη νέα εκπομπή μετά το Σαββατοκύριακο!

Ο ΣΚΑΙ θέλει τον Νίκο Μουτσινά στη κριτική επιτροπή του νέου project που ετοιμάζει

Το πρωί της Τρίτης, η κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά του σχέδια.

Πριν από μερικές μέρες, ο ΣΚΑΙ ανανέωσε την συνεργασία του με τον σπουδαίο παρουσιαστή, ο οποίος σκοπεύει να παραμείνει στον σταθμό για ακόμη δύο χρόνια.

Νίκος Μουτσινάς - ο ΣΚΑΙ τον θέλει στη κριτική επιτροπή του νέου project που ετοιμάζει

Έτσι σήμερα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πως ο ΣΚΑΙ βρίσκεται σε ετοιμασίες ενός μεγάλου πρότζεκτ, στο οποίο πολύ πιθανόν να δούμε τον Νίκο Μουτσινά στην κριτική επιτροπή.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος είπε: «Αυτό που ακούγεται είναι για ένα νέο project με κριτική επιτροπή που σχεδιάζει ο ΣΚΑΙ και θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβρη. Μάλιστα τα γυρίσματα θα αρχίσουν από τον Αύγουστο. Θέλουν πάρα πολύ τον Νίκο Μουτσινά, όπως τον θέλουν γενικά για ότι συμβαίνει στον ΣΚΑΙ». Να σημειώσουμε πως πριν μέρες η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά δεν προβλήθηκε λόγω προβλημάτων!