Καλό Μεσημεράκι: Εισέβαλλε η Σοφία Μαργαρίτη και άφησε άφωνο τον Μουτσινά με την εμφάνιση της

«Εμένα ο Τριαντάφυλλος πάντως δεν μου έταξε δύο χιλιάρικα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλό Μεσημεράκι: Εισέβαλλε η Σοφία Μαργαρίτη και άφησε άφωνο τον Μουτσινά με την εμφάνιση της

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Σοφία Μαργαρίτη έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά και εισέβαλλε ξαφνικά στο «Καλό μεσημεράκι».

Η πρώην παίκτρια του Survivor άφησε άναυδο τον παρουσιαστή, κυρίως της εμφάνισης της, καθώς από τότε που γύρισε στην Ελλάδα φαίνεται να έχει πάρει τα πάνω της.

Καλό Μεσημεράκι εισέβαλλε η Σοφία Μαργαρίτη

Η Σοφία που πριν λίγες μέρες προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση για τον Γιώργο Ασημακόπουλο είπε χαρακτηριστικά: «Με τον Τριαντάφυλλο πέρασα φανταστικά, είναι καλός, αλλά δεν σταματάει ρε Νίκο. Έχει κουμπί από πίσω; Δεν ξέρω. Ήταν τόσο χαλαρός με τις κάμερες, δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος.

Δεν μπορείς να φανταστείς, είναι φοβερός. Το κάνει το ριάλιτι. Εμένα δεν μου έταξε δύο χιλιάρικα. Ο Γιώργος Κοψιδάς δεν μου έκανε τίποτα. Απογοητεύτηκα με τον Γιώργο».'

Survivor 4: Η συνάντηση του Περικλή Κονδυλάτου με τη Σοφία Μαργαρίτη

Ο Περικλής Κονδυλάτος φαίνεται πως έχει κρατήσει επαφές και καλές σχέσεις με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες του από το Survivor 4. Έτσι, το μεσημέρι της Δευτέρας, αποφάσισε να γευματίσει με τη Σοφία Μαργαρίτη.

Μπορεί οι σχέσεις του με την Ανθή Σαλαγκούδη να είναι εντελώς παγωμένες και να έχει κάνει και μία σειρά από αναρτήσεις εναντίον της, φαίνεται όμως πως ο Περικλής Κονδυλάτος εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του.

Survivor 4 Περικλής Κονδυλάτος

Ετοίμασε λοιπόν ένα εντυπωσιακό και γεμάτο γεύμα και υποδέχθηκε στο σπίτι του τη Σοφία, η οποία μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το παιχνίδι δείχνει να είναι πραγματικά ανανεωμένη.

Η ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου με τη Σοφία Μαργαρίτη από το Survivor 4