Σύλληψη 58χρονου: Τι απαντά ο ίδιος για την διάρρηξη των θυρίδων στο Ψυχικό

Τι λέει για τις κατηγορίες εναντίον του;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σύλληψη 58χρονου: Τι απαντά ο ίδιος για την διάρρηξη των θυρίδων στο Ψυχικό

Ο 58χρονος που κατηγορείται για το «ριφιφί» σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό προχώρησε στην δική του απάντηση, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο σύζυγος της γνωστής αισθητικού αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και δήλωσε αθώος. Συγκεκριμένα είπε: «Είμαι αθώος, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Είμαι πεπεισμένος ότι οι ενέργειες που θα προβούμε με τους δικηγόρους μου και τον τεχνικό μας σύμβουλο θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς μου, ότι δεν έχω σχέση με την υπόθεση αυτή.

Σύλληψη 58χρονου τι απαντά ο ίδιος

Εύχομαι η έκταση που έχει λάβει στα ΜΜΕ η υπόθεση αυτή, να μην επηρεάσει την κρίση της δικαιοσύνης για τη μεταχείρισή μου. Παρακαλώ θερμά, μην πυροβολείται η οικογένειά μου. Ήδη έχει περάσει πολλά με συναισθηματικούς κλυδωνισμούς. Θέλω να τους πω συγγνώμη για όλο αυτό που περνούν εξαιτίας μου και εύχομαι σύντομα να λάμψει η αλήθεια και να αποκατασταθεί το όνομα και η υπόληψή μας».

Ο 58χρονος εντοπίστηκε μετά από έρευνα των θυρίδων από ειδικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών της Ελληνικής Αστυνομίας, από την οποία προέκυψε ότι υπήρχε βιολογικό υλικό του, σε σημείο μίας από τις διερρηγμένες θυρίδες.

Σύζυγος 58χρονου: «Πιστεύω στην αθωότητα του άντρα μου και θα δείτε ότι έχω δίκιο»

Το πρωί της Παρασκευής, η σύζυγος του 58χρονου άνδρα που κατηγορείται για την ληστεία που έγινε στις θυρίδες στο Ψυχικό, μίλησε στην εκπομπή T-Live και τόνισε πως πιστεύει στην αθωότητα του συζύγου της, ενώ εξήγησε πως δεν υπάρχουν στοιχεία εις βάρος του.

Η γνωστή αισθητικός ξεκαθάρισε πως δεν ενημερώθηκε αρχικά για τη σύλληψη του συζύγου της και νόμιζε πως κάτι κακό του είχε συμβεί.

Μάλιστα, τόνισε πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την ενοχή του ενώ ζήτησε και την στήριξη του κόσμου.

«Δεν μου έλεγαν πώς συνελήφθη ο σύζυγός μου. Στις 19.30 πήγε να πάρει γιαούρτια και δε γύρισε ποτέ. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να λέω τι έγινε, ούτε πώς έγινε. Χρειάζομαι τη στήριξη του κόσμου. Θέλω να καταλάβετε και να σεβαστείτε την υπόθεση. Δεν έμαθα για τη σύλληψη. Είχα GPS στο αυτοκίνητο γιατί εξαφανίστηκε το αυτοκίνητο και ο άντρας μου, κάτι σαν απαγωγή. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ.

Επειδή όλη μέρα δεν ήξερα τι συμβαίνει βασικά, νόμιζα ότι έπαθε ατύχημα και τρελαθήκαμε όλοι στην οικογένεια. Δεν είμαι σε φάση να αναλύσω όλο αυτό το πράγμα και δε μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας. Και πρέπει να προστατέψω και τα παιδιά μου, γιατί ακούγονται τόσο άσχημα πράγματα. Πιστεύω στην αθωότητα του άντρα μου και θα δείτε ότι έχω δίκιο. Έχουν αναλάβει οι δικηγόροι και δε μπορώ να πω τίποτα άλλο.

Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να κάνει αυτό το πράγμα; Δεν γίνεται. Δεν γίνεται. Και δεν έχουν και στοιχεία. Εννοείται ότι δεν πίστεψα στιγμή τον λόγο που κατηγορείται ο σύζυγός μου. Θέλω τη στήριξη του κόσμου και την στήριξη των καναλιών», είπε χαρακτηριστικά.