Το Πρωινό: Εκτός εαυτού η Σκορδά με τους συνεργάτες της - «Δεν ντρέπεστε;»

Τι ήταν αυτό που την έβγαλε έξω από τα ρούχα της;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το Πρωινό: Εκτός εαυτού η Σκορδά με τους συνεργάτες της - «Δεν ντρέπεστε;»

Το πρωί της Παρασκευής, η Φαίη Σκορδά φάνηκε να έγινε έξω φρενών με τους συνεργάτες της και δεν έκρυψε στιγμή τον εκνευρισμό της.

Στην έναρξη του Πρωινού, η παρουσιάστρια απουσίαζε από το πλατό καθώς είχε πάει να επισκεφθεί την Φάρμα, προκειμένου να συναντήσει τον Σάκη Τανιμανίδης αλλά και τους παίκτες.

Όταν επέστρεψε, ο Γιώργος Λιάγκας προσφώνησε το θέμα που θα παρουσίαζε αμέσως μετά αναφορικά με έναν γνωστό ηθοποιό ο οποίος βρίσκεται στο ψυχιατρείο.

H Φαίη Σκορδά όμως είδες μερικούς από την ομάδα της να μην αντιμετωπίζουν καθόλου σοβαρό το θέμα και αντιθέτως να γελάνε, και έτσι η ίδια ξέσπασε και προχώρησε σε έντονα σχόλια και παρατηρήσεις.

 Εκτός ευατού η Σκορδά με τους συνεργάτες της στο Πρωινό

Η Φάρμα: Έξαλλη η Σκορδά - «Είναι δυνατόν; Τη βάζει να κοιμάται με τους άντρες»

Αποκλειστικά πλάνα από το νέο επεισόδιο της Φάρμας πρόβαλε το Πρωινό με την Φαίη Σκορδά να γίνει έξαλλη και να κάνει ένα spoiler που κανονικά δεν έπρεπε να αναφέρει.

«Δεν ξέρω για ποιον λόγο, μου ήρθε μια πληροφορία… τώρα δεν κάνει να το πω αλλά αυτή η… Κυριακή δεν την βλέπει με καλό μάτι την Κάτια. Είναι δυνατόν; Τη βάζει να κοιμάται με τους άντρες», είπε χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και από αυτά που βλέπαμε στο βίντεο με τους παίκτες να έχουν λίγες προμήθειες.

Στην εκπομπή μάλιστα μαζί τους εκείνη την ώρα ήταν και ο Κώστας Γκρέκας ο οποίος είναι ο νέος παίκτης που πρόκειται να μπει στην Φάρμα.