Σύλληψη 58χρονου: Μάρτυρας αποκαλύπτει για το ένα θύμα - «Ένιωσε πως αυτό που συνέβη ήταν σαν βιασμός»

«Στη δική της θυρίδα βρέθηκε το DNA, βρέθηκε ο ιδρώτας του»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σύλληψη 58χρονου: Μάρτυρας αποκαλύπτει για το ένα θύμα - «Ένιωσε πως αυτό που συνέβη ήταν σαν βιασμός»

Το πρωί της Παρασκευλης, προβλήθηκε στο T-Live μια αποκλειστική μαρτυρία για τον 58χρονο και το ριφιφί στο Ψυχικό, όπου το θύμα ήταν πελάτισσα της συζύγου του κατηγορουμένου.

Η ίδια με την γνωστή αισθητικό πριν από τρία χρόνια είχαν έρθει σε επαφή, αλλά δεν είχαν κάποια περαιτέρω επαφή ούτε με τη σύζυγο, ούτε με τον φερόμενο ως δράστη.

Ο μάρτυρας είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είχαν κάποια συζήτηση περί θυρίδων και περί κοσμημάτων». Πώς αντιλήφθηκε ότι έλειπαν από τη θυρίδα τα πράγματα της; «Ήταν εκεί. Την ημέρα που πήγε στην τράπεζα για να πάρει και να βάλει μερικά πράγματα, είδε ότι ήταν άδεια η θυρίδα της. Εκείνη ήταν η πρώτη που το ανακάλυψε.

Ήταν μεγάλο το σοκ. Ένιωσε πως αυτό που συνέβη ήταν σαν βιασμός. Πάρα πολύ άσχημο. Την φώναξαν στη ΓΑΔΑ για να κάνει επιβεβαίωση αν τον γνωρίζει. Έδωσε μία επιπλέον κατάθεση. Είπε ότι τον γνωρίζει και δεν έχει ουδεμία σχέση με το άτομο αυτό. Στη δική της θυρίδα βρέθηκε το DNA, βρέθηκε ο ιδρώτας του».

Σύλληψη 58χρονου μάρτυρας

Τι απαντά ο ίδιος ο κατηγορούμενος για την διάρρηξη των θυρίδων στο Ψυχικό

Ο 58χρονος που κατηγορείται για το «ριφιφί» σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό προχώρησε στην δική του απάντηση, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο σύζυγος της γνωστής αισθητικού αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και δήλωσε αθώος. Συγκεκριμένα είπε: «Είμαι αθώος, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Είμαι πεπεισμένος ότι οι ενέργειες που θα προβούμε με τους δικηγόρους μου και τον τεχνικό μας σύμβουλο θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς μου, ότι δεν έχω σχέση με την υπόθεση αυτή.

Σύλληψη 58χρονου τι απαντά ο ίδιος

Εύχομαι η έκταση που έχει λάβει στα ΜΜΕ η υπόθεση αυτή, να μην επηρεάσει την κρίση της δικαιοσύνης για τη μεταχείρισή μου. Παρακαλώ θερμά, μην πυροβολείται η οικογένειά μου. Ήδη έχει περάσει πολλά με συναισθηματικούς κλυδωνισμούς. Θέλω να τους πω συγγνώμη για όλο αυτό που περνούν εξαιτίας μου και εύχομαι σύντομα να λάμψει η αλήθεια και να αποκατασταθεί το όνομα και η υπόληψή μας».

Ο 58χρονος εντοπίστηκε μετά από έρευνα των θυρίδων από ειδικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών της Ελληνικής Αστυνομίας, από την οποία προέκυψε ότι υπήρχε βιολογικό υλικό του, σε σημείο μίας από τις διερρηγμένες θυρίδες.