Αντελίνα - Χάρης Βαρθακούρης: Κλείνουν 11 χρόνια γάμου

Επέτειος για το αγαπημένο ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αντελίνα - Χάρης Βαρθακούρης: Κλείνουν 11 χρόνια γάμου

Σήμερα ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα γιορτάζουν την επέτειο γάμου τους και κλείνουν 11 χρόνια κοινής πορείας και αγάπης.

Το ζευγάρι κέρδισε την αγάπη του κόσμου μέσα από την συμμετοχή τους στην εκπομπή Globetrotters και πλέον παρουσιάζουν μαζί το Σου-Κου Family -στο οποίο μάλιστα έβαλαν τέλος και στης φήμες που ήθελαν την εκπομπή να κόβεται-.

Ο τραγουδιστής θέλησε να μοιραστεί το ευτυχές αυτό γεγονός με μια φωτογραφία στο Instagram, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι η επέτειος γάμου τους πέφτει μαζί με τα γενέθλια του!

Στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Χάρης έγραψε: «Καλημέρα σε όλους.. Αν εξαιρέσουμε ότι σήμερα έχω γενέθλια, η προσωπική μου συζυγος κι εγώ συμπληρώνουμε (και γιορτάζουμε) 11 συναπτά και αδιάλειπτα χρόνια γάμου!!!
Ήταν 26 Μαρτίου του 2010 όταν κι αποφασίσαμε να επισημοποιήσουμε ανεπισήμως τη σχέση μας με πολιτικό γάμο στο ελληνικό προξενείο της Κωνσταντινούπολης!

Ήμασταν οι δυο μας, εντελώς, χωρίς κουμπάρο καν (ευχαριστούμε πρόξενε!)! Οι ευχές σας, για οποιαδήποτε εκ των αφορμών, ευπρόσδεκτες, καλοδεχούμενες και (υπερ) εκτιμητέες από καρδιάς Ευχαριστώ(εκ της διευθύνσεως)».

 Αντελίνα - Χάρης Βαρθακούρης κλείνουν 11 χρόνια γάμου

Αντελίνα Βαρθακούρη: "Στάζει μέλι" για τον Χάρη - «Να χαμογελάς γιατί σου αξίζει»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση, αφιερωμένη φυσικά στον αγαπημένο της Χάρη, με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Χθες, ο τραγουδιστής γιόρτασε το όνομά του και, όπως ήταν αναμενόμενο, έλαβε αμέτρητες ευχές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, η Αντελίνα αποφάσισε να του ευχηθεί και δημόσια, κάνοντάς του μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση.

Η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα:

«Η δύναμη του αληθινού́ ΜΑΖΙ... όταν το ΜΑΖΙ είναι αληθινό́, έχει μια ακατανίκητη δύναμη αλλά́, για να τη γευτείς και να πιεις το γάργαρο νερό́ της πηγής της, πρέπει να ματώσεις, γιατί́ ο δρόμος έχει ανηφόρες, αγκάθια και σκοτάδια και για να παραμείνει το ΜΑΖΙ για ΠΑΝΤΑ πρέπει να πιστεύεις “στο για ΠΑΝΤΑ” και να αντέχεις να ταξιδεύεις χέρι χέρι με την ταπεινότητα, τον αγώνα και τη συγχώρεση, αλλά́ όταν το όνειρο για την “τελευταία ανάσα” είναι κοινό́ και σας βρίσκει ΜΑΖΙ, τότε η διαδρομή́ γίνεται πιο εύκολη ή εσύ που αγαπάς τόσο, την αισθάνεσαι πιο εύκολη και οι δυσκολίες που ζείτε μαζί́ γράφουν ως μαθήματα και τότε γίνεσαι καλύτερος και πιο όμορφος άνθρωπος... δώσε χώρο στο ΜΑΖΙ, δώσε χώρο στην ΑΓΑΠΗ, που τόσα μπορεί́ να καταφέρει σε τούτο τον κόσμο.

Εδώ́ με το δικό́ μου ΜΑΖΙ... τον δικό́ μου Χαραλάμπη που λατρεύω!!! @harryvarthakouris

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ, ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ... ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!❤️❤️❤️❤️????????????????????????????».

 Αντελίνα Βαρθακούρη τρυφερή ανάρτηση για Χάρη