Αντελίνα Βαρθακούρη: «Δεν ισχύει ότι θα κοπεί το Σου-Κου Family»

«Εννοείται κοιτάζω τα νούμερα κάθε πρωί»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αντελίνα Βαρθακούρη: «Δεν ισχύει ότι θα κοπεί το Σου-Κου Family»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησαν στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στις φήμες που θέλουν την εκπομπή του Σου-Κου Family να κόβεται λόγω της τηλεθέασης που σημειώνει.

Η εκπομπή του αγαπημένου ζευγαριού ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες ωστόσο η αλήθεια είναι ότι πως μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να κάνουν τη διαφορά στη μεσημεριανή ζώνη στο δυναμικό κοινό. Ωστόσο και οι δύο είναι ικανοποιημένοι και ξεκάθαροι πως η εκπομπή θα συνεχιστεί.

Αντελίνα Βαρθακούρη Χάρης

Οι δηλώσεις του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη για το Σου-Κου Family

«Ο πατέρας μου βλέπει την εκπομπή και το καταλαβαίνω γιατί συνήθως τα σχόλια του είναι τραγουδιστικά. Η Αντελίνα νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια που είμαστε μαζί τηλεοπτικά. Δεν κοιτάζω τα νούμερα. Επηρεάζουν πάρα πολύ την ζωή μας, σήμερα με ξύπνησε για να μου πει ότι τα νούμερα μας ήταν καλά χθες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Με την Αντελίνα Βαρθακούρη, να συμπληρώνει:

«Εννοείται κοιτάζω τα νούμερα κάθε πρωί, στην αρχή ξέραμε κάποιες δυσκολίες για τα χαμηλά νούμερα. Απέναντι είναι η Ναταλία και είναι χρόνια με μία πολύ δυνατή ομάδα. Εγώ τώρα που είμαι με τον Χάρη και αυτή την ομάδα είμαι πολύ χαρούμενη. Με ενοχλεί γιατί ρωτάνε και στελέχη του ΣΚΑΙ. Είμαστε πολύ καλά με το Σου- Κου family και δεν ισχύει ότι θα κοπεί».

«Αισθάνομαι σαν καλεσμένος στην εκπομπή»

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με την σύζυγό του, Αντελίνα και δήλωσε, πως κάθε φορά αισθάνεται σαν να είναι καλεσμένος.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Big Brother και εξήγησε πως δεν έχει συζητήσει τίποτα με το κανάλι για τη δεύτερη σεζόν, ενώ εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο ΣΚΑΪ θέλει να βάλει γυναίκα στην παρουσίαση.

Χάρης Βαρθακούρης Αντελίνα Βαρθακούρη

«Αισθάνομαι σαν καλεσμένος στην εκπομπή.. Έχω πιάσει τον εαυτό μου επί “Big Brother” να λέει “ωχ” αυτό τώρα δεν το έχω πει. Δεν έχει νόημα κάποιος να τάξει καριέρα σε μένα, δεν ήρθα – και δε θέλω να ακουστεί περίεργα – από την επαρχία όπως ένα παιδάκι και ήθελε να πουλήσει την ψυχή του στο διάολο προκειμένου να πετύχει. Κρίνω από τον πατέρα μου που ήρθε από το νησί και δίνω αυτό το παράδειγμα.

Δεν είχα συζητήσει για το House of Fame, είχα συζητήσει για άλλη εκπομπή. Αν έλειπε κάτι από το Live είναι η παρουσία κοινού, Η εκπομπή για την οποία είχα συζητήσει εγώ είναι ένα show που έχει άμεση ανάγκη το κοινό για αυτό και δεν έγινε.Δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση για το Big Brother ακόμα, όταν έρθει η ώρα να τεθεί επί τάπητος, θα το συζητήσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.