Δημήτρης Σκουλός: «Η κόρη μου έλεγε ότι ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι για να έχει το αδερφάκι της»

Οι δηλώσεις του φωτογράφου αναφορικά με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημήτρης Σκουλός: «Η κόρη μου έλεγε ότι ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι για να έχει το αδερφάκι της»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην κάμερα των Κου Κου και στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη αναφορικά με την δεύτερη εγκυμοσύνη της γυναίκας του.

Ο γνωστός φωτογράφος αναφέρθηκε στην αγαπημένη του, Τζέλα, αλλά και στο πως ανακοίνωσαν στην κόρη τους ότι θα αποκτήσει αδερφάκι.

 Δημήτρης Σκουλός για δεύτερη εγκυμοσύνη της γυναίκας του

Ο Δημήτρης Σκουλός είπε χαρακτηριστικά: «Μεγαλώνει η οικογένειά μας. Ευλογημένος. Η Τζέλα δεν μου είπε ότι είναι έγκυος, μου το έδειξε. Συγκινήθηκα γιατί το θέλαμε πολύ καιρό. Και το θέλαμε πολύ καιρό γιατί θέλαμε ένα αδερφάκι για την κόρη μας».

Σναφορικά με το πώς είπαν στην κόρη τους ότι θα έχει ένα αδερφάκι δήλωσε: «Της δείξαμε το τεστ και της εξηγήσαμε ότι σε λίγο καιρό θα έχει αδερφάκι. Το πήρε πάρα πολύ ωραία. Και μάλιστα, μου έλεγε ότι ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι για να έχει το αδερφάκι της».

Δημήτρης Σκουλός: «Η κόρη μου θα πάρει το όνομα της μητέρας μου, Θεοδώρα»

To πρωί της Τετάρτης, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη του που θα έρθει στη ζωή σε λίγο καιρό, αποκαλύπτοντας πως θα πάρει το όνομα της μητέρας του.

Ο γνωστός φωτογράφος εξήγησε πως είναι πολύ ενθουσιασμένος με το παιδί του και τη νέα γυναίκα που θα έρθει στη ζωή του, ενώ σχολίασε και τον νέο κύκλο του GNTM.

«Θα κάνω δεύτερη κόρη. Το θέλαμε πολύ και θέλαμε και κόρη. Αν μπορούσαμε να διαλέξουμε. Ευτυχώς ο Θεός μας άκουσε. Η κόρη μου θα πάρει το όνομα της μητέρας μου, Θεοδώρα. Το καλοκαίρι γεννάμε. Είναι πάρα πολύ χαρούμενη η μικρή και περιμένει πως και πως την αδερφούλα της», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός αναφερόμενος στην κόρη του.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον νέο κύκλο του GNTM: «Για τον νέο κύκλο του GNTM έχουμε κουβεντιάσει. Προχωράμε κανονικά. Η ομάδα τα ετοιμάζει όλα. Την ομάδα δεν την αλλάζουμε από ότι ξέρω. Δεν ξέρω αν θα προστεθεί και η κυρία Ζυγούλη. Ξέρω πως έχουμε ρεκόρ συμμετοχών. Την Κάτια δεν την παρακολούθησα στο Survivor αλλά ξέρω πως είναι μαχήτρια».