Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Ειρήνη Μερκούρη

Έκπληξη στην ελληνική showbiz!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Ειρήνη Μερκούρη

Μία πολύ ευχάριστη είδηση κυκλοφόρησε το πρωί του Σαββάτου καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η Ειρήνη Μερκούρη είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Η τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της Γιάννης Κουτσόπουλος φαίνεται να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μιας και θα μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2016 στην Λέσβο.

Ειρήνη Μερκούρη εγκυμοσύνη

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Espresso, η τραγουδίστρια είναι ενθουσιασμένη με την είδηση της εγκυμοσύνη της και αισθάνεται ευλογημένη. Πρόκειται για μία ακόμα ευχάριστη εγκυμοσύνη στην ελληνική showbiz, αφού πριν από λίγες μέρες και η Ηλέκτρα Αστέρη ανακοίνωσε πως περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.

Λίγα λόγια για την Ειρήνη Μερκούρη

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26 Μαΐου 1981. Κατάγεται από μουσική οικογένεια και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το τραγούδι. Έπειτα από επιτυχή συμμετοχή της σε διαγωνισμό ταλέντων, υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Sony Music.

To 2001 κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό της άλμπουμ, με τίτλο "Να φυσάει η Άνοιξη", στo οποίο περιλαμβάνεται και το ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο, "Δυο μας". Το 2003 κυκλοφόρησε το άλμπουμ με τίτλο "Μείνε μαζί μου απόψε", ενώ το 2004 ακολούθησε ο δίσκος "Παλίρροια" και στη συνέχεια, το 2005, το άλμπουμ "Άνετα". Τον Ιανουάριο του 2008, η Ειρήνη Μερκούρη κυκλοφόρησε το cd single με τίτλο "Ναι".

Ειρήνη Μερκούρη σύζυγος

Η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της για την καταγωγή της:

«Ποτέ δεν με ρώτησε κάποιος αν είμαι τσιγγάνα, δημοσίου τουλάχιστον, και ήταν κάτι που το περίμενα. Σε ευχαριστώ που με ρωτάς γι’ αυτό, γιατί μου αρέσει πολύ να απαντήσω. Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι τσιγγάνα, ήρθε η στιγμή να απαντήσω. Είμαι αυθεντική τσιγγάνα και από τους δύο γονείς. Όλοι οι παππούδες και οι γιαγιάδες μου ήταν τσιγγάνοι και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό. Μου αρέσει, το ζω, είμαι μέσα σ' αυτό, αλλά και απ' έξω. Το θαυμάζω, ανέκαθεν το Θαύμαζα. Έχει πολύ ενδιαφέρον κι αυτό το καταλάβαινα όσο μεγάλωνα».