Δημήτρης Σταρόβας: Δέχθηκε πρόταση να είναι συμπαρουσιαστής της Ιωάννας Μαλέσκου

Την ευχαρίστησε δημοσίως

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Σταρόβας: Δέχθηκε πρόταση να είναι συμπαρουσιαστής της Ιωάννας Μαλέσκου

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Χιούστον το Λύσαμε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πριν από λίγο καιρό του είχε γίνει πρόταση για να αναλάβει τη θέση του συμπαρουσιαστή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Μεταξύ άλλων, στην απολαυστική του συνέντευξη, ο ηθοποιός που πριν από μερικές εβδομάδες αρπάχτηκε στον αέρα του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του και με αφορμή μία ερώτηση που του έκαναν οι δύο παρουσιαστές για την Ιωάννα Μαλέσκου ξεκαθάρισε πως υπήρξε η πιθανότητα να βρεθεί στο πλευρό της στην εκπομπή, κάτι που τελικά δεν ήταν εφικτό να γίνει.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Σταρόβα για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Συζήτησα να κάνω την εκπομπή μαζί της και δεν μπόρεσα να το κάνω φυσικά, αλλά μου προτάθηκε και την ευχαριστώ κιόλας δημόσια. Ήθελε να την κάνουμε μαζί, όχι να είμαι στο πάνελ. Αλλά δεν γινόταν δική της εκπομπή ήταν, μου αρέσουν οι καινοτομίες αλλά δεν μπορούσα να το κάνω», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Παιδιά, αυτό είναι άρρωστο, φίλε χρειάζεσαι βοήθεια»

Ο Δημήτρης Σταρόβας, τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων λόγω των δηλώσεων που έκανε για τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από αρκετές συναδέλφους του.

Μάλιστα, ο ίδιος καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, έφτασε να κάνει την Φαίη Σκορδά έξαλλη και να σηκωθεί από τη θέση της, αφού είχε εντελώς αντίθετη άποψη από εκείνον.

Με ένα βίντεο λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Σταρόβας, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη στάση του. Ενώ, αναφέρθηκε και σε έναν χρήστη, ο οποίος φτάνει σε σημείο να γράφει μέχρι και κάτω από τα θετικά σχόλια.

Δημήτρης Σταρόβας για Σπυρόπουλο

«Σήμερα συμπληρώνεται μια εβδομάδα που ξεκίνησαν όλα αυτά με τις καταγγελίες και όλα αυτά. Πέρασα μια εβδομάδα, δύσκολη, περίεργη, διαβάζοντας όλα αυτά τα σχόλιά σας. Υπάρχει μάλιστα ένας τύπος, ο οποίος φτάνει στο σημείο να γράφει κάτω από τα θετικά σχόλια: Δεν είναι έτσι, ψέματα λέει.

Παιδιά, αυτό είναι άρρωστο, φίλε είσαι άρρωστος, χρειάζεσαι βοήθεια, είναι άρρωστο αυτό που κάνεις. Δεν έχεις τίποτα άλλο να ασχοληθείς στη ζωή σου;» ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας.