Ναταλία Γερμανού: «Όταν αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι»

«Τότε ήμουν αφόρητο πλάσμα ζήλειας και καταπίεσης»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: «Όταν αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα από την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση στον Θάνο Καλλίρη για τη δήλωση που έκανε για την εποχή που ήταν ζευγάρι με την αγαπημένη παρουσιάστρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ρωτήθηκε ο Θάνος Καλλίρης αν το τραγούδι «Είσαι Μπελάς» το έχει γράψει η Ναταλία Γερμανού, εκείνος απάντησε: «Εγώ το έχω γράψει για τη Ναταλία. Πεντέμισι χρόνια κατοχή είχα παιδιά».

Η Ναταλία Γερμανού, αφού έκανε το σχόλιό της για τον Γιώργο Κοψιδά, δεν άφησε τη δήλωση αυτή του Θάνου Καλλίρη να «πέσει κάτω» και τον «άδειασε» με πολύ ωραίο τρόπο αφού παραδέχθηκε βέβαια πως τον καιρό που ήταν μαζί ήταν πολύ ζηλιάρα.

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στον Θάνο Καλλίρη

«Ο Θάνος Καλλίρης που τόλμησε και ξεστόμισε ότι πέρασε πεντέμισι χρόνια κατοχής -δίκιο είχε βέβαια, γιατί τότε ήμουν αφόρητο πλάσμα ζήλειας και καταπίεσης. Μόλις αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης ήμουν πλέον ένα άλλο κορίτσι γιατί είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι. Όταν ο άλλος φεύγει τρεις μήνες Θεσσαλονίκη και τραγουδάει στα κέντρα», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Ναταλία Γερμανού Θάνος Καλλίρης

Ναταλία Γερμανού: Δημοσίευσε μηνύματα με την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε

Η Ναταλία Γερμανού που είναι ενεργή στα social media, δημοσίευσε μηνύματα όπου άγνωστος λογαριασμός στο Instagram της έκανε ανήθικη πρόταση. Κάτι που η ίδια το πήρε με χιούμορ.

«Καλησπέρα. Το Σάββατο έχω τα γενέθλιά μου και θα ήθελα να έρθεις σπίτι μου, να μας χορέψεις και να μας ανεβάσεις, όπως μόνο εσύ ξέρεις με αυτό το φοβερό σου κορμί. Δέχεσαι; Για 3 ώρες, δίνω 300 ευρώ» ήταν το μήνυμα του follower, που «αναπτέρωσε το ηθικό» της παρουσιάστρια του ALPHA.

Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν, δεν έχασε την ευκαιρία, το δημοσιοποίησε, και σχολίασε με χιούμορ: «Καλημέρα. Ναι, σε εμένα το έστειλαν. Υπάρχει ελπίδα».

Ναταλία Γερμανού ανήθικη πρόταση