Survivor 4: Γερμανού για Κοψιδά - «Κανείς μας δεν είναι ένας ανώτερος άνθρωπος»

«Όσο άσχημα κι αν έχει περάσει με τον Τριαντάφυλλο δεν πρέπει να είναι κριτής των πάντων»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Γερμανού για Κοψιδά - «Κανείς μας δεν είναι ένας ανώτερος άνθρωπος»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε στην εκπομπή της τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Κοψιδάς λίγο μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4 και τόνισε πως κανείς δεν πρέπει να το παίζει ανώτερος και να κρίνει τους συνανθρώπους του.

Η παρουσιάστρια στάθηκε στις δηλώσεις του Κοψιδά για τον Τριαντάφυλλο και φάνηκε να διαφωνεί πολύ έντονα μαζί του. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως ό, τι κι αν του έκανε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor, δεν έχει το δικαίωμα να τον «στήνει» στον τοίχοι με αυτό τον τρόπο.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για το Survivor και τον Γιώργο Κοψιδά

«Ο Κοψιδάς είναι από τις περιπτώσεις ανθρώπων, που ακόμη κι αν έχουν δίκιο, το χάνουν με τον τρόπο, με τον οποίο το εκφράζουν. Ο Κοψιδάς όσο άσχημα κι αν έχει περάσει με τον Τριαντάφυλλο, πράγμα για το οποίο δεν αμφιβάλλω καθόλου, πρέπει να ξέρει πως κανείς μας δεν είναι κριτής των πάντων.

Κανείς δεν μπορεί να λέει για το συνάνθρωπό του, ότι είναι χαμηλού επιπέδου ή κατώτατης μόρφωσης, γιατί κανείς μας δεν είναι ένας ανώτερος άνθρωπος», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Σε εκείνο το σημείο, ο Κώστας Τσουρός τοποθετήθηκε λέγοντας, ότι «δε θυμάμαι να έδωσε κανείς τίτλους σπουδών, για να μπει στο Survivor», με τη Γερμανού να τον συμπληρώνει επισημαίνοντας πως «υπάρχουν και τραγουδιστές πολύ μορφωμένοι, όχι μόνο ηθοποιοί».

«Είμαι σίγουρη ότι ο Τριαντάφυλλος τους έχει κάνει τα νεύρα κρόσσια»

Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, η Ναταλία Γερμανού, την ώρα της εκπομπής της, ασχολήθηκε με.. τις μοναξιές που εκφράζει ο Τριαντάφυλλος στο Survivor, αλλά και με την προσωπικότητα του.

Η παρουσιάστρια που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον τραγουδιστή, θέλησε να μοιραστεί με την ομάδα της αλλά και τους τηλεθεατές την δική της εμπειρία από τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Η Ναταλία είπε χαρακτηριστικά: «Ένας από τους λόγους που έμεινε στο παιχνίδι νομίζω πως ήταν η συμπάθεια που ένιωσε ο κόσμος απέναντι σε έναν άνθρωπο που τον έχουν κάνει όλοι πέρα. Που τρώνε και αυτός κάθεται και τους κοιτάζει να τρώνε.

Εντάξει, όσο και να σου σπάει τα νεύρα και είμαι σίγουρη ότι τους έχει κάνει τα νεύρα κρόσια… Από το λίγο που τον ξέρω, τους τα έχει κάνει κλωστές και αυτοί είναι από κάτω και τα κοιτάνε τα νεύρα τους. Σίγουρα» είπε η παρουσιάστρια.

Ενώ αμέσως μετά πρόσθεσε: «Το δίδυμο Ασημακόπουλος – Τριαντάφυλλος -που είχαν και έναν επικό τσακωμό- εγώ το προτείνω και στο δικό μας κανάλι»!

Ναταλία Γερμανού για Τριαντάφυλλο