Survivor 4: Επικός τσακωμός Ντάφι - Ασημακόπουλου - «Μου έχεις φάει τα καλύτερα χρόνια»

Ξέσπασαν στα γέλια οι δύο ομάδες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Επικός τσακωμός Ντάφι - Ασημακόπουλου - «Μου έχεις φάει τα καλύτερα χρόνια»

Ένα επικό σκηνικό έλαβε τόπο στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor, με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να τσακώνονται για ακόμη μια φορά, για να έρθει ο… διαιτητής Γιώργος Λιανός να κάνει άπαντες να γελάσουν με μια απίστευτη ατάκα του.

Οι δύο παίκτες προχώρησαν σε έναν νέο καβγά, με τον Ασημακόπουλο να αναφέρει, ότι ο «Ντάφι» έχει τελειώσει για αυτόν σαν άνθρωπος, με αφορμή τις κατηγορίες του τραγουδιστή για τη στάση απέναντί του, με αφορμή το φαγητό που θέλησε να δώσει ο Γιώργος Κόρομι.

Ο «Ασημακό» ήταν πολύ παραστατικός στις κινήσεις του για τις εντάσεις, που φέρνει ο συμπαίκτης του, για να παρέμβει εκεί ο Λιανός, που γελούσε. «Σε αυτά που λες μια ατάκα λείπει, το “μου έχεις φάει τα καλύτερα χρόνια”», ανέφερε ο παρουσιαστής, σε μια ατάκα που έκανε τους παίκτες των δύο ομάδων να «λιώσουν» στα γέλια.

Ο τσακωμός, φυσικά, συνεχίστηκε κανονικά και ο «Ντάφι» συνέχισε, μιλώντας για τις αμφισβητήσεις του Ασημακόπουλου αναφορικά με τον τραυματισμό του.

Survivor 4: Ο Λιανός άφησε να εννοηθεί ποιος φταίει στην κόντρα Τριαντάφυλλου - Κόκκινης ομάδας

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και σχεδόν όλη την Κόκκινη ομάδα στο Survivor 4 το τελευταίο διάστημα.

Αφορμή για να γυρίσουν την πλάτη στον Ντάφυ οι "κολλητοί" του - δηλαδή Κόρο, Ασημακόπουλος, Κοψιδάς - ήταν όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι, πως τους πρόσφερε ένα χρηματικό ποσό με αποτέλεσμα να τον κρατήσουν στο παιχνίδι. Ενώ, ο Γιώργος Κόρομι, έχει γίνει έξαλλος και με το γεγονός πως παίρνει πολλά λεφτά από την παραγωγή για να συμμετέχει στο παιχνίδι, ενώ ουσιαστικά κάνει διακοπές.

Μάλιστα, η ομάδα και συγκεκριμένα ο ίδιος ο Κόρο αποφάσισε να μην του δίνει να φάει από τα ψάρια που πιάνει, με τον Παύλο Γαλακτερό να είναι ο μόνος που βρέθηκε απέναντι του λέγοντας πως αν δεν του δώσουν να φάει, τότε ούτε και ο ίδιος θέλει τα ψάρια.

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν, μιλώντας μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, δήλωσε πως οι παίκτες έχουν νευριάσει με τον Τριαντάφυλλο για κάτι το οποίο δεν έχει καταγραφεί από τις κάμερες, ενώ αυτός σφυρίζει αδιάφορα.

«Η κουβέντα που είπα στα παιδιά είναι "παλέψατε όλοι μαζί σε έναν αγώνα για να κερδίσετε το ψαρευτικό κιτ. Αυτό δεν είναι μόνο για αυτούς που ξέρουν να ψαρεύουν. Όλοι η ομάδα πήγε και έπαιξε», ανέφερε, ενώ συνέχισε «Δεν παραδέχτηκαν ανοιχτά πως είναι λάθος. Στο συμβούλιο τους πήγα από δω τους πήγα από κει... Φύγανε λίγο πικραμένοι. Αλλά την άλλη ημέρα το πρωί ήρθαν οκ».