Survivor 4: Τα «έχωσε» ο Τριαντάφυλλος στον Κοψιδά - «Έβγαλε τον κόσμο ηλίθιο»

«Πήγα να τον αγκαλιάσω και απομακρύνθηκε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Τα «έχωσε» ο Τριαντάφυλλος στον Κοψιδά - «Έβγαλε τον κόσμο ηλίθιο»

Τα «έχωσε» για τα καλά στο σημερινό επεισόδιο του Survivor ο Τριαντάφυλλος στον Γιώργο Κοψιδά, με αφορμή τις δηλώσεις του λίγο πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αρχηγός των Κόκκινων, κράτησε μια άσχημη στάση στο συμβούλιο, αφού ανακοινώθηκε πως αυτός είναι ο παίκτης που γυρίζει πίσω στην Ελλάδα.

Survivor 4 τα «έχωσε» ο Τριαντάφυλλος στον Κοψιδά - «Έβγαλε τον κόσμο ήλιθιο»

Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του, ο Κοψιδάς έσπευσε να επιτεθεί στον κόσμο και να τον κατηγορήσει, υποστηρίζοντας πως δεν ξέρει να ψηφίζει και πως προτιμά να το ριάλιτι και τα καραγκιοζιλίκια, παρά τις ηθικές αξίες που αυτός πρεσβεύει.

Ορμώμενος λοιπόν από τους ισχυρισμούς του Γιώργο Κοψιδά, ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε, με τον ίδιο να δηλώνει πως βγάζει τον κόσμο ηλίθιο και πως δεν θα έπρεπε να μιλήσει κατά αυτόν τον τρόπο.

Μάλιστα, φαίνεται να εκνευρίστηκε καθώς ενώ πήγε να τον αγκαλιάσει, ο Κοψιδάς απομακρύνθηκε.

Κατερίνα Καινούργιου για Survivor 4: "Ο Κοψιδάς πρόσβαλλε τους τηλεθεατές και εκθείασε τον εαυτό του"

Πρώτο θέμα συζήτησης σε όλες τις εκπομπές το πρωί της Πέμπτης ήταν, εννοείται, η χθεσινοβραδινή αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το Survivor. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή Ευτυχείτε εξέφρασε ανοιχτά το πόσο απογοητεύτηκε από την εικόνα που έδειξε κι απ' τα όσα είπε στις τελευταίες του στιγμές στον Άγιο Δομίνικο.

"Ο Γιώργος Κοψιδάς κοινώς την είπε στους τηλεθεατές, ήταν προσβλητικά τα όσα δήλωσε. Αυτό που είπε ουσιαστικά είναι ότι η ελληνική τηλεόραση θέλει ίντριγκα και της αξίζει ο Τριαντάφυλλος. Εγώ είμαι έξαλλη θέλω να σας πω. Ενώ είχα αρχίσει να λέω κοίτα που ήταν εξαιρετικός στον τελευταίο του αγώνα και τα έδωσε όλα και μπράβο του υποτίμησε τους τηλεθεατές και να πω γιατί. Ήξερε ότι πήγαινε σε ριάλιτι, αν πήγαινε στους Ολυμπιακούς αγώνες θα το καταλάβαινα, ναι, αλλά σε ένα ριάλιτι τηλεοπτικό εννοείται καλώς ή κακώς πως προβάλλονται και ίντριγκες και καυγάδες και το χειρότερο ήταν ο εκθείασε τον εαυτό του." είπε μεταξύ άλλων.