Νίκος Αποστολόπουλος: «Είναι ηλίθιοι αυτοί που έβαλαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κάνει εκπομπή»

«Δεν την βλέπω γιατί δεν είναι έτοιμη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Αποστολόπουλος: «Είναι ηλίθιοι αυτοί που έβαλαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κάνει εκπομπή»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Real Life, θέλησε να κάνει ένα ιδιαίτερο σχόλιο για την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, τονίζοντας θα έπρεπε να έχει αναλάβει το ρόλο παρουσιάστριας καθώς είναι ακόμα άπειρη.

Μεταξύ άλλων σχολίασε τις Άγριες Μέλισσες, αλλά και το Survivor 4 αποκαλύπτοντας πως του αρέσει πιο πολύ απ' όλους ο Τζέιμς.

Θυμίζουμε πως ο σχεδιαστής πριν από λίγο καιρό είχε «αδειάσει» και την κριτική επιτροπή του GNTM.

Οι δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Δεν μου αρέσει η τηλεόραση. Βλέπω τις Άγριες Μέλισσες και είναι φίλοι μου η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Έχουν μια ηθικοί η οποία ταιριάζει σε εμένα. Είναι αληθινοί», είπε αρχικά ο σχεδιαστής.

«Μου διηγούνται οι φίλες μου το Survivor και έχω δει κάποια αποσπάσματα» πρόσθεσε συμπληρώνοντας πως «μου αρέσει ο Τζέιμς, έχω αδυναμία στους κοκκινοτρίχηδες».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπομπή

Τέλος, όσον αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Νίκος Αποστολόπουλος τόνισε πως «δεν την βλέπω την Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιατί πιστεύω ότι δεν είναι έτοιμη, προς το παρόν, να κάνει την παρουσιάστρια. Είναι ηλίθιοι αυτοί που την έβαλαν να κάνει εκπομπή. Έπρεπε να την βάλουν στην αρχή να είναι δίπλα σε άλλους».

«Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου, πρέπει να σταματήσει αυτό»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε δημόσια έκκληση στους τηλεθεατές του Pop Up αναφορικά με τα ψεύτικα προφίλ.

Η όμορφη παρουσιάστρια προειδοποίησε το κοινό να μην απαντά και να μην στέλνουν χρήματα και κωδικούς σε λογαριασμούς που έχουν το όνομα της, καθώς είναι όλοι ψεύτικοι.

Η Ηλιάνα είπε χαρακτηριστικά: «Μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα ότι σας στέλνουν λογαριασμοί με το όνομά μου να βάλετε τραπεζικούς λογαριασμούς για να σας δώσουν δώρα και να κερδίσετε και ανοίγετε συζήτηση μαζί τους και υποτίθεται ότι μιλάτε μαζί μου και συζητάτε ακόμα και την καθημερινότητά μου κι εγώ σας απαντάω.

Είναι όλα ψεύτικα προφίλ. Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου. Κάντε τους report και block και προς Θεού, μην δίνετε τραπεζικούς λογαριασμούς. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό γιατί μου στέλνετε μηνύματα εδώ και δέκα μέρες. Δίνετε τους κωδικούς σας και γίνεστε φίλοι με προφίλ που δεν ξέρετε τι είναι. Όσο μπορέσω κι εγώ θα σας προστατεύσω. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ» κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της.

undefined