Πήρε εξιτήριο η Μαρίνα Πατούλη

Αποκλειστικές φωτογραφίες έξω από το νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πήρε εξιτήριο η Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη πήγε στο νοσοκομείο πριν από μερικές μέρες και πριν από λίγη ώρα πήρε εξιτήριο. Ο φακός του Youweekly.gr, βρέθηκε έξω από το νοσοκομείο και σας έχουμε αποκλειστικό υλικό.

«Συγκινημένη. Το λιγότερο. Ευγνώμων. Το περισσότερο. Σε όλες εσάς τις γυναίκες- φίλες σας νιώθω πια, που με τα λόγια σας μου δώσατε μια δύναμη πιο δυνατή από εκείνη που πίστευα πως έχω. Κάθε ιστορία σας, κάθε φράση σας, κάθε συλλαβή σας, κάθε «Μαρίνα σε καταλαβαίνω γιατί τα έχω περάσει», αποτελούν πλέον για μένα το έναυσμα για να ξεπεράσουμε όλες μαζί όσα για τον λάθος λόγο και με τον λάθος τρόπο, μας κρατούσαν στάσιμες στον πόνο του χωρισμού.

Σας διάβασα, σας ξαναδιάβασα μέχρι που αποστήθισα τα αδιέξοδα μας. Όσα μας «χάραξαν» τα αφήνουμε πίσω. Ο νέος δρόμος που θα χαράξουμε όλες μαζί ανοίγεται από σήμερα μπροστά μας. Και θα είναι τόσο μεγάλος και τόσο φωτεινός όσο ποτέ δεν φανταζόμασταν… Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά…(φωτό αρχείου) Αύριο το πρωί εξιτήριο -από όλα όσα με πονάνε- Σας αγαπώ Μαρίνα!», έγραψε η Μαρίνα Πατούλη σε ανάρτηση που έκανε σήμερα το πρωί.

Οι φωτογραφίες από την έξοδο της Μαρίνας Πατούλη από το νοσοκομείο

Μαρίνα Πατούλη χωρισμός
Μαρίνα Πατούλη εξιτήριο

Γιώργος Πατούλης: «Σεβαστείτε το παιδί μου»

Μέσα από μία επίσημη επιστολή που έστειλε στα ΜΜΕ, ο Γιώργος Πατούλης ζήτησε να σεβαστούν όλοι τα προσωπικά ζητήματα που έχουν έρθει στην επιφάνεια τις τελευταίες μέρες αλλά κυρίως το παιδί του, το οποίο και προσπαθεί να προστατεύσει από όσα ακούγονται για τον χωρισμό με τη μητέρα του.

«Σε όλη μου την προσωπική, επιστημονική και πολιτική διαδρομή, προσπαθώ να ανταποκριθώ στις ευθύνες μου τόσο ως οικογενειάρχης, όσο κι απέναντι στους πολίτες.

Αυτό κάνω σήμερα ως πατέρας, ως Περιφερειάρχης Αττικής και ως ιατρός και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, δίνοντας μια σκληρή μάχη για να περιορίσουμε τις τραγικές συνέπειες της πανδημίας, ώστε να μπορέσει η κάθε οικογένεια αυτής της χώρας, να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην προηγούμενη κανονικότητά της.

Θεωρώ ότι ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα που έχουν έρθει στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να έχω εγώ καμία προσωπική ευθύνη, δεν αφορούν κανέναν άλλον, παρά μόνο την οικογένειά μου.

Γιώργος Πατούλης χωρισμός

Προσπαθώ τα ζητήματα αυτά να τα διαχειριστώ με σοβαρότητα , υπευθυνότητα κι ενσυναίσθηση, θέτοντας ως πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα όχι τη διαφύλαξη της εικόνας μου, αλλά το καλό του παιδιού μου, στο οποίο είμαι διαρκώς δίπλα, περνώντας μαζί του πολλές ώρες καθημερινά, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Κάθε ενέργεια μου μέχρι σήμερα αυτόν τον σκοπό πρωτίστως εξυπηρετεί, να διαφυλάξω την ψυχική ηρεμία και γαλήνη του έφηβου γιού μου, όπως οφείλει να κάνει κάθε υπεύθυνος πατέρας.

Με απόλυτο σεβασμό στη δουλειά των εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ζητώ από όλους να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή και κυρίως να σεβαστούν το παιδί μου, που δεν πρέπει να γίνει βορά στο βωμό της εφήμερης δημοσιότητας».