Έλενα Παπαρίζου για Eurovision: «Θα ακουστεί ξανά το τραγούδι μας»

«Μου έγινε τιμητικά η πρόταση μαζί με άλλους καλλιτέχνες, όπως τους Lordi, την Sandra Kim κ.α»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλενα Παπαρίζου για Eurovision: «Θα ακουστεί ξανά το τραγούδι μας»

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανέβει ξανά στην σκηνή της Eurovision και θα τραγουδήσει το ένα και μοναδικό «Number one», το οποίο είχε φέρει την νίκη της Ελλάδας.

Στην εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται μίλησε η τραγουδίστρια και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θα εμφανιστεί στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού.

Όσα είπε η Έλενα Παπαρίζου για την Eurovision

«Θα ακουστεί ξανά το τραγούδι μας. Πέρυσι στενοχωρήθηκα πολύ που έγινε απλά μόνο μια παρουσίαση των συμμετοχών. Μου έγινε τιμητικά η πρόταση μαζί με άλλους καλλιτέχνες, όπως τους Lordi, την Sandra Kim κ.ά. για το «Rock the Roof», το οποίο θα γίνει επάνω σε διαφορετικές ταράτσες και θα προβάλλεται το Ρότερνταμ. Εννοείται ότι έπρεπε να πω ναι γιατί ένιωθα πολύ την αποχή από την Eurovision κι ήθελα να μπω μέσα σε αυτό. Έχω καιρό να ταξιδέψω και θέλω να περάσω τέλεια σε αυτήν την μουσική γιορτή.

Eurovision 2021 η Έλενα Παπαρίζου θα τραγουδήσει ξανά

Χάρηκα πολύ που βρέθηκα ξανά με τον Φωκά Ευαγγελινό για αυτό που θα παρουσιάσουμε στο Ρότερνταμ κι ότι γνώρισα την Στεφανία. Είναι μικρή και μου αρέσει όλο αυτό το φρέσκο πράγμα που βλέπω. Έχω αδυναμία στα νέα παιδιά και της ευχήθηκα μόνο να είναι ο εαυτός της. Το τραγούδι παίζει ρόλο, όπως και το πως θα είναι το σύνολο της εμφάνισής της… Εγώ πάντα λέω ότι με το κατάλληλο τραγούδι, θα μπορούσα να με φανταστώ ξανά και να πάω.»

Με αυτό το τραγούδι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision η Στεφανία

Μπορεί ο περσινός διαγωνισμός της Eurovision να ακυρώθηκε λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο η Στεφανία Λυμπερακάκη επιστρέφει φέτος με ένα νέο και άκρως χορευτικό τραγούδι το οποίο θα ξεσηκώσει το κοινό.

Η νεαρή τραγουδίστρια, θα εμφανιστεί στη σκηνή με το Last Dance, ένα πολύ ξεσηκωτικό κομμάτι, το οποίο διαφέρει μεν από το Supergirl αλλά είναι σίγουρο πως θα μαγέψει τους Ευρωπαίους.

Στεφανία Λυμπερακάκη Eurovision

H πρώτη επίσημη ακρόαση του Last Dance, του τραγουδιού με το οποίο η Stefania θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2021, θα γίνει στο ERTFLIX, την νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, σήμερα Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 17:00.

Ωστόσο ένα μέρος του τραγουδιού κατάφερε να διαρρεύσει στο διαδίκτυο και εμείς σας το έχουμε εδώ για να το ακούσετε πρώτοι!