Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη

«Δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα», δηλώνει η γυναίκα του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης διανύει ένα κρίσιμο διάστημα για την πορεία της υγείας του, καθώς ετοιμάζεται για ένα δύσκολο χειρουργείο στο κεφάλι.

Η γυναίκα του, Εβελίνα Βαρσάμη, μίλησε στην OΝ Time και την Σπυριδούλα Τριάντου, για την επέμβαση και την πορεία του μέχρι σήμερα.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις» εξήγησε αρχικά η Εβελίνα Βαρσάμη.

«Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορονοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος» συνέχισε.

«Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω» λέει και αποκαλύπτει πως η καθημερινότητα παραμένει δύσκολη για τον σύζυγό της.

Κωνσταντίνο Αγγελίδης τροχαίο νέο χειρουργείο

«Είναι πολλά αυτά που δε σταματάνε, οι φυσιοθεραπείες, οι λογοθεραπείες, έχει μεγάλο δρόμο ακόμα, αλλά δε σταματάμε να πιστεύουμε σε αυτόν» τονίζει. Αυτό είναι το προτελευταίο χειρουργείο για τον αγαπημένο παρουσιαστή, αφού τον Ιούλιο θα περάσει ξανά την πόρτα του νοσοκομείου.

«Έχουμε να κάνουμε μια επέμβαση στα μάτια του, καθώς μετά δημιουργήθηκε πρόβλημα. Πιστεύουμε στον Θεό και εγώ δεν σταματώ ποτέ να είμαι αισιόδοξη» εξομολογείται η Εβελίνα Βαρσάμη για τον σύζυγό της ο οποίος όπως έχει ειπωθεί θα έχει πάνω από 90% αναπηρία.

Η αρχή της τραγωδίας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017, ο γνωστός παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του, όταν ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή στην οποία επέβαινε ο 43χρονος παρουσιαστής να «καρφωθεί» στο όχημα και να τραυματιστεί σοβαρά.

«Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα, αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ.»

«Υπέστην και συνεχίζω να υφίσταμαι σωματικούς πόνους, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία, άγχος για τη μελλοντική πορεία της υγείας μου και έχω περιέλθει σε δυσμενέστατη ψυχολογική κατάσταση, ιδίως λόγω της μόνιμης, ισόβιας και μη αναστρέψιμης αναπηρίας μου.

Συνεχίζω να έχω επιπλοκές από διάφορες μολύνσεις, ή προκειμένου να πραγματοποιηθούν αναγκαίες θεραπείες, αναγκάζομαι να εισάγομαι συνέχεια στα νοσοκομεία. Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα, αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ.» έχει σημειώσει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και έχει σοκάρει με την περιγραφή του.