House of Fame - Πέννυ Μπαλτατζή: «Όταν τους ακούω στο live παθαίνω εγκεφαλικά»

«Οι καλύτεροι είναι αυτοί που επιλέχθηκαν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame - Πέννυ Μπαλτατζή: «Όταν τους ακούω στο live παθαίνω εγκεφαλικά»

Το πρωί της Δευτέρας, η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε στην κάμερα των Κου Κου και τον δημοσιογράφο Αρτ αναφορικά με τους σπουδαστές του House of fame και το τελευταίο live.

Η σπουδαία τραγουδίστρια και καθηγήτριας της σχολής, είπε χαρακτηριστικά: «Πολλά παιδιά θέλουν πάρα πολλή δουλειά. Πως θα τους βοηθήσω να εξελιχθούν εάν δεν τους πω και κάτι;».

 House of Fame - Πέννυ Μπαλτατζή

Και αμέσως μετά πρόσθεσε: «Ενθουσιάζομαι, αγαπάω πάρα πολύ τη δουλειά μου και θέλω πάρα πολύ να τους βοηθήσω γιατί ήρθαν στο House of fame για μια ευκαιρία. Οι πρόβες δεν είναι παράφωνες και αυτό είναι το φοβερό! Κάποιοι, οι περισσότεροι, βγαίνουν έτσι στο live.

Όταν τους ακούω στο live παθαίνω εγκεφαλικά. Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για το κάστινγκ επέλεξαν τους διαγωνιζόμενους του House of fame… οι καλύτεροι είναι αυτοί που επιλέχθηκαν».

Νίκος Μουτσινάς για House of Fame: «Δεν έγινε μία κουβέντα να ξέρουν ότι πηγαίνουν σε ένα τηλεοπτικό σόου»

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να σχολιάσει τα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του House of Fame και την «έκρηξη» των σπουδαστών κατά της κριτικής επιτροπής για τα σχόλια που έκανε στο live της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής στάθηκε στην περίπτωση του Θέμη, ο οποίος είπε πως δεν βρήκε τίποτα λάθος στην ερμηνεία του και θεώρησε άδικη τη βαθμολογία που πήρε από τους κριτές.

«Θεωρώ ότι δεν έγινε μία σωστή κουβέντα να ξέρουν οι άνθρωποι ότι πηγαίνουν σε ένα τηλεοπτικό σόου. Που σημαίνει ότι μέσα σε όλο, θα πρέπει να γίνει και κάτι πιο έντονο, μία πλάκα… Όχι εις βάρος των παιδιών. Θα σε κρίνει για όλα αυτός που είναι κάτω. Και επειδή πιο πολύ για τον Αρσενάκο λέγανε… Να μην πει για την πιτζάμα και να του στείλει το βράδυ μήνυμα; Αφού δεν έχουν κινητό.

Ο καθένας είναι με τον τρόπο του. Από εκεί και πέρα είναι κρίνονται για όλα. Και οι καθηγητές γίνανε ένα με τα παιδιά ε; Αυτό είναι το σημαντικό. Ήταν τρεις ομάδες και τώρα γίνανε δύο. Θα γίνει η ένωση και θα γίνουν ένα.

Δεν ξέρω αν ο Θέμης ήταν για προτεινόμενος, γιατί είναι πολλοί που δεν τα έχουν καταφέρει και θες να φύγουν 10… Δεν είναι ωραία κι αυτά που λένε τα παιδιά. Είναι σαν να χάνεται η ιεραρχία. Ούτε και η Πέννυ ήταν ωραίο αυτό που είπε. Οφείλουν να τα στηρίξουν τα παιδιά οι καθηγητές και οι κριτές αλλά δεν του λες “μη δίνει σημασία στην επιτροπή”! Ούτε ότι δεν θες να τραγουδήσεις σε αυτούς μπροστά. Αλήθεια; Πες μας ποιος θες να έρθει να στον φέρουμε… Τα χάνουμε λίγο, να καταλαβαίνουμε εννοώ.

Να καταλαβαίνουμε ότι μπαίνουμε σε μία συνθήκη. Εγώ τώρα μπορεί να θέλω να κατεβάσω τα βρακιά μου, που θα το κάνω, δεν είναι η ώρα. Αλλά η συνθήκη ποια είναι; Έρχεται ντυμένος ο φαλακρούλης και μας κάνει πρόγραμμα. Στη σύμβαση θα πάμε… Αν την διαλύσουμε, τελειώσαμε», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.