House of Fame: Έξαλλος ο Θέμης με τους κριτές - «Είναι για γέλια»

«Το μόνο λάθος ήταν η βαθμολογία μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Έξαλλος ο Θέμης με τους κριτές - «Είναι για γέλια»

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, ο Θέμης σχολίασε το γεγονός ότι δέχθηκε την χαμηλότερη βαθμολογία στο live της Παρασκευής, και φάνηκε πως ήταν πραγματικά έξαλλος με τη στάση που είχαν οι κριτές απέναντί του.

Μαζί με το ξέσπασμα της Χρύσας λοιπόν ήρθε και το ξέσπασμα του Θέμη, ο οποίος είναι ένας από τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση, ενώ δέχθηκε την χαμηλότερη βαθμολογία από όλους.

Τα σχόλια του Θέμη για την κριτική επιτροπή του House of Fame

«Εγώ πάντως τραγούδησα καλά, για την ακρίβεια τραγούδησα σωστά. Δεν πήγε τίποτα λάθος. Το μόνο λάθος ήταν η βαθμολογία μου και είμαι σίγουρος γι΄αυτό και θα το δω και στην αξιολόγηση. Η κριτική ήταν ως προς την ερμηνεία. Θεωρώ ότι η ερμηνεία δεν χρειάζεται να είναι έντονη με μελοδραματισμούς. Μπορείς να ερμηνεύσεις κάτι και πιο μαζεμένα. Για τη φωνή μου δεν άκουσα σχόλια…

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με βαθμολόγησαν τόσο χαμηλά. Άντε πες στους έξι να είμαι, το να έχω πάρει τη χαμηλότερη βαθμολογία όλων στο live… Είναι για γέλια… Μόνο. Δηλαδή εμένα μου είπαν ότι ήμουν ο χειρότερος όλων, τι να πω, κάτι θα ξέρουν», είπε χαρακτηριστικά ο Θέμης μιλώντας στην κάμερα.

Μαθητής της εβδομάδας ο Γιάννης

Μετά από το επεισοδιακό live της Παρασκευής, οι καθηγητές της Ακαδημίας του House of Fame συνεδρίασαν και αποφάσισαν πως αυτή τη φορά μαθητής της εβδομάδας θα είναι ο Γιάννης ο οποίος θα απολαύσει μόνος του το Master Bedroom του σπιτιού και θα έχει και ασυλία.

Ο Γιάννης στο live ξεχώρισε καθώς ερμήνευσε με επιτυχία το κομμάτι που του είχαν αναθέσει οι καθηγητές του και ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες τους, γεγονός που σχολιάστηκε πολύ θετικά κατά την αξιολόγηση.

Μπορεί οι περισσότεροι να είχαν παράπονο με την κριτική επιτροπή ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο Γιάννης αποτέλεσε μία εξαίρεση μέσα στην Ακαδημία. Ο ίδιος μάλιστα ξεκαθάρισε πως στο δωμάτιο μαζί του μπορεί να μπαίνει ο Γιώργος Ντίνος, ο οποίος βέβαια δεν θα κοιμάται εκεί.