House of Fame: Ξέσπασε σε κλάματα η Χρύσα για την κριτική που άκουσε

«Οι κριτές γελούσαν, ήταν ανεπίτρεπτο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Ξέσπασε σε κλάματα η Χρύσα για την κριτική που άκουσε

Εκτός εαυτού βρέθηκε η Χρύσα Μαλακόζη στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, μιας και κλήθηκε να σχολιάσει την κριτική που δέχθηκε στο live της Παρασκευής. Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια ξέσπασε σε κλάματα εξηγώντας την αδικία που αισθάνθηκε.

Η Χρύσα ερμήνευσε ένα ντουέτο μαζί με την Πηνελόπη και η κριτική που τους έκαναν ήταν πραγματικά σκληρή. Η ίδια δεν τη θεώρησε σωστή ενώ ήταν πολλοί οι διαγωνιζόμενοι που εξέφρασαν τα παράπονά τους για τον τρόπο με τον οποίο τους αντιμετώπισαν οι κριτές.

Μάλιστα, η Χρύσα αποτελεί μία από τους σπουδαστές που έχουν ξεχωρίσει μέσα στην Ακαδημία και πριν από μερικές εβδομάδες άκουσε πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές.

Το ξέσπασμα της Χρύσας στο House of Fame

«Ένιωσα ότι είμαι σε ένα κέντρο διασκέδασης, βγαίνω να τραγουδήσω και είναι ένα τραπέζι με τέσσερα άτομα που χλευάζει. Δηλαδή σε μερικές κριτικές γελούσαν οι κριτές, ήταν ανεπίτρεπτο. Δεν το ρίχνω πουθενά, προσπαθήσαμε, το έκανα πρώτη φορά. Αυτό που με έκανε χάλια ψυχολογικά και ήρθα και έκλαψα, ήταν ο τρόπος με τον οποίο έγινε η κριτική, δεν είναι δυνατόν αυτό», είπε και ξέσπασε σε λυγμούς.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Πάνος Μεταξόπουλος ο οποίος τόνισε πως όταν βλέπει πως κάποιος αδικείται, αντιδράσει έντονα.

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Χρύσα του House of Fame

Είναι 29 χρονών και είναι από την Καβάλα. Σπούδασε δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία στην Καστοριά, αλλά την κέρδισε προσωρινά η κομμωτική. Εργάστηκε ως hairstylist σε τηλεοπτικές σειρές στην Κύπρο. Κάπου εκεί μπήκε στη ζωή της και το τραγούδι. Με ένα μικρό… ψεματάκι! Προσποιήθηκε ότι είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια για να πείσει έναν επιχειρηματία να την προσλάβει.

Στην πραγματικότητα, δεν είχε ανεβεί ποτέ σε σκηνή! Γυρίζοντας στην Ελλάδα, ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα μαγαζί στη Δράμα. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, είναι κοινωνική, με χιούμορ και πιστεύει πως το House Of Fame είναι η ευκαιρία της να γίνει διάσημη. Αγαπημένο της ρεπερτόριο τα λαϊκά και τα έντεχνα. Δεν έχει σχέση αυτή την περίοδο και στο ενδεχόμενο ενός φλερτ μέσα στο σπίτι, λέει «Να με φλερτάρουν, ναι, να φλερτάρω όχι!».

House of Fame Χρύσα Μαλακόζη