House of Fame: «Έμειναν» οι κριτές με την Χρύσα - «Με εντυπωσίασες, ειλικρινά με εντυπωσίασες»

Βρέθηκε το πρώτο φαβορί

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
House of Fame: «Έμειναν» οι κριτές με την Χρύσα - «Με εντυπωσίασες, ειλικρινά με εντυπωσίασες»

Πρεμιέρα των live είχαμε σήμερα στο House of Fame και η έναρξη ήταν εντυπωσιακή με την Ελένη Φουρέιρα να λάμπει μέσα στο χρυσό σύνολό της.

Οι παίκτες ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους όμως μια ήταν αυτή που εντυπωσίασε! Η Χρύσα ερμήνευσε το «Δεύτερα κλειδιά» και οι κριτές σάστισαν.

Τα σχόλια των κριτών για την εμφάνιση της Χρύσας

«Ήσουν εντυπωσιακή, κατάλαβα τα λόγια που λες. Η ερμηνεία σου με έκανε να καταλάβω τα λόγια γιατί το μεγαλύτερο πρόβλημα, όταν τραγουδάμε, είναι το ότι σκεφτόμαστε. Με εντυπωσίασες, ειλικρινά με εντυπωσίασες» είπε ο Γιάννης Πλούταρχος, ενώ και οι υπόλοιποι κριτές είχαν να πουν αρκετά θετικά για την ερμηνεία της Χρύσας.

house of fsame livr

Εντάσεις στο House of Fame - Έξαλλη με τους σπουδαστές η Πέννυ Μπαλτατζή

Μεγάλη ένταση φαίνεται πως αναμένεται να δημιουργηθεί σήμερα το απόγευμα στο House of Fame, αφού η Πέννυ Μπαλτατζή έρχεται στα όριά της και τα βάζει με τους σπουδαστές, οι οποίοι έχουν ξεφύγει από τον στόχο τους και ασχολούνται με άσχετα περιστατικά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι και δασκάλα φωνητικής στην Ακαδημία και από την πρώτη μέρα έχει δείξει πως θέλει να βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών και να τους στηρίζει, αρκεί αυτοί να μένουν προσηλωμένοι στον στόχο.

το σημερινό επεισόδιο ωστόσο κάτι τέτοιο δεν γίνεται και έτσι η Πέννυ Μπαλτατζή έρχεται σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Γιώργο Ντίνο, ξεκαθαρίζοντάς του πως όχι μόνο δεν έχει περιθώριο για να αφήσει τον στόχο του αλλά δεν έχει περιθώριο ούτε ηλικιακά, ούτε στιλιστικά. Το στιλιστικό κομμάτι μάλιστα αποτελεί ένα θέμα που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τους σπουδαστές και έχει δημιουργήσει μεγάλες εντάσεις στο σπίτι.