House of Fame: «Τσατάλια» τα νεύρα των σπουδαστών - «Και εσείς δείχνετε γελοίος με αυτό το ντύσιμο»

Αρχίσαν από τώρα οι εντάσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: «Τσατάλια» τα νεύρα των σπουδαστών - «Και εσείς δείχνετε γελοίος με αυτό το ντύσιμο»

Ο κακός χαμός θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο του House of Fame, με μερικούς σπουδαστές να ξεφεύγουν από τα επιτρεπόμενα όρια.

Πολλοί είναι αυτοί που θα δυσκολευτούν να αλλάξουν την εμφάνιση και το στυλ τους, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο προηγούμενο επεισόδιο, με τον Άρη να δείχνει κάθετος και κατηγορηματικός, φέροντας ως αιτιολογία την ηλικία του.

House of Fame εντάσεις και καυγάδες

Φυσικά, πολλοί από την άλλη είναι αυτοί που θα σχολιάσουν την αρνητικότητα του Άρη, με τις σπόντες τους να πηγαίνουν σύννεφο.

Ταυτόχρονα, στο σπίτι φαίνεται να μην γίνεται η ίδια προσπάθεια από όλους για μια αρμονική συγκατοίκηση, καθώς το θέμα της καθαριότητας και του σεβασμού βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Έπος! Οι παντόφλες του Χρήστου Βαρουξή, από το Big Brother βρέθηκαν στο... House of Fame

Μια επική ανάρτηση έκανε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter ο πρώην παίκτης του Big Brother, Χρήστος Βαρουξής, η οποία αφορούσε τις παντόφλες που φορούσε στο παιχνίδι, λέγοντας χιουμοριστικά πως... βρέθηκαν στο House of Fame.

Όπως γνωρίζουμε, τα γυρίσματα του μουσικού ριάλιτι γυρίζονται στο ίδιο σπίτι που γινόντουσαν και τα γυρίσματα του μεγάλου αδελφού, ωστόσο έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, αφού οι σπουδαστές της ακαδημίας χρειάζονται περισσότερο χώρο για να κάνουν τα μαθήματα και τις πρόβες τους πριν τα live.

To Twitter λοιπόν, σε κάθε επεισόδιο παίρνει "φωτιά" από τα σχόλια. Από τους χρήστες μάλιστα, δεν πέρασε απαρατήρητο πως και παίκτες του House of fame φορούν τις ίδιες παντόφλες που φορούσε και ο Χρήστος Βαρουξής στο παιχνίδι με αποτέλεσμα, μια ανάρτηση να την αναδημοσιεύσει και να γράψει χιουμοριστικά «Και τις έψαχνα παντού».

Χρήστος Βαρουξής Big Brother παντόφλες House of Fame