House of Fame: Χαμός στο σπίτι - Ο Παντελής Τουτουτζής άλλαξε των look των σπουδαστών

Δεν άρεσε σε όλους η αλλαγή του στυλ τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Χαμός στο σπίτι - Ο Παντελής Τουτουτζής άλλαξε των look των σπουδαστών

Χαμό και ταραχές προκάλεσε σήμερα στο House of Fame η εισβολή του Beauty Expert Παντελή Τουτουντζή, ο οποίος θέλησε να αλλάξει ολοκληρωτικά το look των σπουδαστών.

Η ομάδα του Παντελή και ο ίδιος επέλεξαν 4 παιδιά προκειμένου να αλλάξουν το στυλ και την εμφάνιση τους, με βάση 4 διασημότητες του εξωτερικού. Αμέσως μετά, ο φωτογράφος Μιχάλης Τσίτας τους φωτογράφισε για το εξώφυλλο του υποθετικού πρώτου τους άλμπουμ.

 House of Fame Παντελής Τουτουτζής άλλαξε των look των παιδιών

Οι 4 επιλεγόμενοι μαθητές ήταν ο Obi, ο Γιάννης, η Κόνη και η Πηνελόπη και η εμφάνιση τους άλλαξε σε Weeknd, Mac Miller, Miley Cyrus και JLO, με το makeover του πρώτου να ψηφίζεται ως το καλύτερο.

Παρόλα αυτά, η Βένια και η Χρύσα χαρακτήρισαν τον Παντελή Τουτουντζή αρκετά αυστηρό και απαιτητικό. Στο μεταξύ, οι σπουδαστές του house of fame βρήκαν στο σπίτι τις.. χαμένες παντόφλες του Χρήστου Βαρουξή!

Σοφία Λεοντίτση: Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks πέρασε από οντισιόν του House of Fame και την έκοψαν

Η Σοφία Λεοντίτση, η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” αποκάλυψε πως πέρασε οντισιόν για “House of Fame”, με την ίδια όμως τελικά να την απορρίπτουν!

Την Δευτέρα έκανε πρεμιέρα το νέο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, στο οποίο συμμετέχουν 17 άτομα και κυνηγούν το όνειρο τους στον χώρο της μουσικής.

Κάτι παρόμοιο φαίνεται να ήθελε να κάνει και η Σοφία, η οποία όμως τελικά δεν πέρασε στην επόμενη φάση, κάτι που θέλησε να μοιραστεί με μια ανάρτησή στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Σοφία έγραψε:

«Όταν πήγα στην οντισιόν του House Of Fame, πραγματικά καταχειροκροτήθηκα…. Έφυγα με την ελπίδα μου γεμάτη! Όταν στην πορεία ήρθε εκείνη η Πέμπτη που έμαθα ότι δεν πέρασαν, πρέπει να έκλαιγα 4 ώρες… Κάπου εκεί πρέπει να ήταν… Όταν τελικά βγήκε στον αέρα και το παρακολούθησα κατάλαβα ότι τελικά δεν ήταν για μένα.

Συμπέρασμα; Ο θεός κάτι σου παίρνει για να σου δώσει ίσως κάτι άλλος ίσης αξίας με αυτό που δικαιούσαι. Αυτό να θυμάστε πως ισχύει για όλα τα πράγματα της ζωής. Σήμερα πονάς για να είσαι ίσως πολύ ευτυχισμένος στο αύριο!».

 Σοφία Λεοντίτση πέρασε από οντισιόν του House of Fame και την έκοψαν