Έπος! Οι παντόφλες του Χρήστου Βαρουξή, από το Big Brother βρέθηκαν στο... House of Fame

«Και τις έψαχνα καιρό τώρα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έπος! Οι παντόφλες του Χρήστου Βαρουξή, από το Big Brother βρέθηκαν στο... House of Fame

Μια επική ανάρτηση έκανε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter ο πρώην παίκτης του Big Brother, Χρήστος Βαρουξής, η οποία αφορούσε τις παντόφλες που φορούσε στο παιχνίδι, λέγοντας χιουμοριστικά πως... βρέθηκαν στο House of Fame.

Όπως γνωρίζουμε, τα γυρίσματα του μουσικού ριάλιτι γυρίζονται στο ίδιο σπίτι που γινόντουσαν και τα γυρίσματα του μεγάλου αδελφού, ωστόσο έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, αφού οι σπουδαστές της ακαδημίας χρειάζονται περισσότερο χώρο για να κάνουν τα μαθήματα και τις πρόβες τους πριν τα live.

To Twitter λοιπόν, σε κάθε επεισόδιο παίρνει "φωτιά" από τα σχόλια. Από τους χρήστες μάλιστα, δεν πέρασε απαρατήρητο πως και παίκτες του House of fame φορούν τις ίδιες παντόφλες που φορούσε και ο Χρήστος Βαρουξής στο παιχνίδι με αποτέλεσμα, μια ανάρτηση να την αναδημοσιεύσει και να γράψει χιουμοριστικά «Και τις έψαχνα παντού».

Χρήστος Βαρουξής Big Brother παντόφλες House of Fame

Αδέρφια Βαρουξή: Σωματείο γυναικών προσφεύγει στον Εισαγγελέα

Στα άκρα φαίνεται πως φτάνει σιγά σιγά η υπόθεση με τα αδέρφια Βαρουξή, τα οποία παραδέχθηκαν στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Star πως έχουν πάει με κοπέλα η οποία νόμιζε ότι ο ένας ήταν ο άλλος. Το σωματείο «Μωβ» προσφεύγει στον εισαγγελέα προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για όσα ακούστηκαν στον τηλεοπτικό αέρα.

Παρά τη συγγνώμη που ζήτησε ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου live στην εκπομπή τους για το συγκεκριμένο ζήτημα, η υπόθεση προχωράει.

Το «Μωβ» έκανε αρχικά καταγγελία στο ΕΣΡ ωστόσο αποφάσισε να απευθυνθεί και σε έναν εισαγγελέα, όπως αποκάλυψε η Σίσσυ Βωβού, η οποία είναι μέλος του σωματείου.

Αδέρφια Βαρουξή Εισαγγελέας

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε η Σίσσυ Βωβού, οι άνθρωποι του σωματείου δεν θα αφήσουν το συγκεκριμένο θέμα να περάσει έτσι απλά. Όπως δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5: «Ο βιασμός είναι ένα έγκλημα που διώκεται αυτεπάγγελτα. Εμείς θα πάμε σε εισαγγελέα. Δεν προλάβαμε γιατί είναι καταιγιστικά τα γεγονότα και θα δούμε τι θα πει και ο εισαγγελέας. Αν θα καλέσει αυτά τα παιδιά. Και επιπλέον εάν θα τιμωρήσει τους παρουσιαστές της εκπομπής, διότι έκαναν ένα πολύ μεγάλο αδίκημα, να ξεφτιλίσουν ένα τόσο σοβαρό κακούργημα μέσα από ένα δημόσιο μέσον».

Η καταγγελία του «Μωβ» στο ΕΣΡ για τα αδέρφια Βαρουξή

Τα δύο αδέρφια παραδέχθηκαν στον αέρα της εκπομπής μετά από ερώτηση που δέχθηκαν πως έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα που νόμιζε ότι ο ένας είναι ο άλλος.

Οι ίδιοι αντέδρασαν στις κατηγορίες περί βιασμού που δέχονται ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε την καταγγελία προς το ΕΣΡ.

«Καταγγέλουμε την άθλια σεξιστική ερώτηση στην εκπομπή του Star Channel TV “Στη Φωλιά των Κου Κου” με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στις 11/01/2021, καθώς και την προκλητική απάντηση που έδωσαν τα δίδυμα αδέρφια Χρήστος Βαρουξής και Παναγιώτης Βαρουξής, η οποία αποτελεί δημόσια ομολογία βιασμού ανυποψίαστης κοπέλας μετά από σκόπιμη παραπλάνησή της, κάτι που συνιστά προφανώς ποινικό αδίκημα.

Το ακόμα πιο προκλητικό και σεξιστικό είναι ότι το όλο θέμα αντιμετωπίζεται τόσο από την τηλεπαρουσιάστρια και τον τηλεπαρουσιαστή, όσο και από τα δύο αδέρφια με κυνική εξευτελιστική διακωμώδηση.

Θεωρούμε απαράδεκτο, προκλητικό, σεξιστικό, ταπεινωτικό και εξευτελιστικό, όχι μόνο για τις γυναίκες αλλά και για τους άντρες, να διακωμωδείται έτσι δημόσια και κυνικά ένα έγκλημα, ο βιασμός.

Αδέρφια Βαρουξή ΕΣΡ

Συγκεκριμένα στο απόσμασμα 08:43-10:29 η τηλεπαρουσιάστρια ρωτάει με γελοίο τρόπο «Έχετε ποτέ συνευρεθεί με κοπέλα που νόμιζε ότι ήταν ο άλλος αδελφός;» Η απάντηση και των δύο διδύμων αδερφών είναι ευθαρσώς «Ναι».

Ο Χρήστος καμαρώνοντας λέει: «Είχα πάει εγώ πρώτα και μετά πήγε ο Παναγιώτης», διευκρινίζοντας ότι δεν ήταν σχέση. Ο τηλεπαρουσιαστής γελώντας λέει για παράδειγμα: «Δευτέρα πήγε ο Χρήστος και Πέμπτη ο Παναγιώτης» και επιβεβαιώνεται από τα αδέρφια. Η τηλεπαρουσιάστρια γελώντας κι αυτή συνεχίζει ρωτώντας τον έναν δίδυμο αδερφό:

«Λες είμαστε ίδιοι παντού. Δηλαδή αυτό το έχετε μετρήσει με κάποιο τρόπο;» Και παίρνει αμέσως την απάντηση: «Από μικροί μαζί είμαστε, εντάξει, βλέπουμε ο ένας τον άλλον, δεν χρειάζεται να μετρήσουμε.» Ο τηλεπαρουσιαστής ρωτάει την τηλεπαρουσιάστρια: «Αλήθεια την έκανες αυτή την ερώτηση;». Και η τηλεπαρουσιάστρια απαντά «Ναι, δεν ξέρω γιατί», και ξεσπά και πάλι σε εμετικά γέλια διαρκείας», γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Μωβ.