Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο MEGA;

Όλες οι εξελίξεις για το τηλεοπτικό της μέλλον

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο MEGA;

Τον Σεπτέμβριο στο MEGA επιστρέφει όπως όλα δείχνουν η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μάλιστα πρόκειται να δοκιμαστεί σε διαφορετική ζώνη.

Μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και το ρεπορτάζ της, αποκαλύφθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις για την τηλεοπτική επιστροφή της λαμπερής παρουσιάστριας.

Ελένη Μενεγάκη τηλεοπτική επιστροφή

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν συζητάει και ετοιμάζεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον επόμενο Σεπτέμβριο και μάλιστα μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Η ίδια συζητά με τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού για την ζώνη που θα ενταχθεί η εκπομπή της, καθώς ούτε η παρουσιάστρια αλλά ούτε και το κανάλι θέλουν μια εκπομπή στην πρωινή ζώνη.

Ελένη Μενεγάκη: Με αυτό τον τρόπο αποκάλυψε την τηλεοπτική της επιστροφή

Ο Βασίλης Σίμος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε για να σχολιάσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις με το Survivor 4, ωστόσο έκανε και μια αποκάλυψη για την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα, όταν η παρουσιάστρια βρέθηκε στη Βαρβάκειο αγορά με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο, αγόρασε τα σαρακοστιανά για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας από τον πάγκο του Βασίλη Σίμου. Στην εκπομπή λοιπόν, αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με την μητέρα του η Ελένη.

«Την ρώτησε η μητέρα μου πότε θα θα ξανακάνεις κάτι στην τηλεόραση και λέει "θα δούμε θα δούμε". Το θα δούμε εμένα μου φάνηκε ότι κάπως το σκέφτεται», ανέφερε ο Βασίλης Σίμος.