Masterchef 5 - Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: «Η Μαρίνα φέρθηκε σαν ερασιτέχνης»

«Το πήρε πως είναι κάτι απλό...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: «Η Μαρίνα φέρθηκε σαν ερασιτέχνης»

Το πρωί της Δευτέρας, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη βρέθηκε καλεσμένη στην «Φωλιά των Κου Κου» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο λάθος που έκανε η Μαρίνα Ντεμολλάι, το οποίο της στοίχισε την παραμονή στο MasterChef.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής είπε χαρακτηριστικά: «Το πιναμπούρ και τα αποξηραμένα μανιτάρια είναι η χειρότερη παγίδα και ενός επαγγελματία. Δηλαδή φέρθηκε σαν ερασιτέχνης ενώ δεν είναι γιατί είναι μεγάλη παγίδα».

Masterchef 5 Σπυριδούλα Καραμπουτάκη για Μαρίνα Ντεμολλάι

Ενώ αμέσως μετά πρόσθεσε: «Θέλει να το προσέξεις το πιναμπούρ όπως και τα μανιτάρια. Επίσης νομίζω ότι δεν το είχε και καλά βρασμένο. Το πήρε πως είναι κάτι απλό. Στις αντιγραφές δεν μπορείς να υπολογίσεις. Η αντιγραφή είναι αντιγραφή. Οπότε καλός ή κακός μάγειρας δεν παίζει κάποιο ρόλο. Είναι θέμα τύχης αλλά και αντίληψης».

Ωστόσο, η Μαρίνα πρόκειται να επιστρέψει στο Masterchef 5

Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή Πάμε Δανάη αποκάλυψε πως πρόκειται να επιστρέψει η Μαρίνα στο Masterchef.

Ο Κωνσταντίνος Αρσίτσας σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του ανέφερε πως τρεις παίκτες που έχουν αποχωρήσει πρόκειται να ξανά μπουν στο ριάλιτι, ενώ θα αντιμετωπιστούν πρώτα σε μερικές δοκιμασίες.

Masterchef 5 επιστρέφει στο παιχνίδι η Μαρίνα

Η Μαρίνα λοιπόν θα κερδίσει σε μια από αυτές τις δοκιμασίες και έτσι θα πάρει αυτόματα το εισιτήριο για το παιχνίδι, μια εξέλιξη που σίγουρα θα απογοητεύσει πολλούς.