Masterchef 5: Αποχώρησε η Μαρίνα Ντεμολλάι

Η απόλυτη ανατροπή...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef 5: Αποχώρησε η Μαρίνα Ντεμολλάι

Μετά τη δοκιμασία για την κατάκτηση της ασυλίας στο Masterchef που τελικά κέρδισαν οι Κόκκινοι, υποψήφιοι βρέθηκαν τα τρία μέλη της μπλε ομάδας που αποτελούνται από τον Παύλο Χάππιλο, την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου και την Μαρίνα Ντεμολλάι.

Οι διαγωνισόμενοι αυτοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου με καλεσμένη την chef Κωνσταντίνα Φάκλαρη. Ο τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους και πήραν την τελική απόφαση.

Έτσι, ο παίκτης που δυστυχώς τους εντυπωσίασε λιγότερο ήταν η Μαρίνα Ντεμολλάι. Μάλιστα έκανε ένα σοβαρό λάθος που δεν θα μπορούσε να περάσει καν.

Τα σχόλια και η αποχώρηση της Μαρίνας

Μαργαρίτα κατά Ιωάννη: "Για να φανούμε θα βγάζουμε και τα βρακιά μας"

Όταν οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν για την ασυλία και οι υπόλοιποι ανέβηκαν στο εξώστη για να τους εμψυχώσουν,ο Ιωάννης ρώτησε τον Παύλο αν θέλει να τον βοηθήσει και εκείνος του απάντησε πως θα τον βοηθάει ο Τζαμάλ.

Στη συνέχεια όμως ο Ιωάννης ήταν καταπάνω από τον Παύλο και τον παρότρυνε να κάνει πιο γρήγορα και να τα κάνει όλα τέλεια γιατί θέλουν αν γυρίσει στο σπίτι.

Η συμπεριφορά αυτή τόσο του Ιωάννη όσο και του Διονύση που ήταν μαζί, σχολιάστηστηκε από την Μαργαρίτα και τη Μαρία και τα σχόλια που ακούστηκαν από το στόμα τους ήταν απολαυστικά καθώς και καυστικά!

Ο διάλογος Μαρίας και Μαργαρίτας