Masterchef 5: Κέρδισαν οι Κόκκινοι

Ποιοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef 5: Κέρδισαν οι Κόκκινοι

Σε δοκιμασία ασυλίας κλήθηκαν να διαγωνιστούν οι παίκτες του MasterChef 5.

Οι Μπλε και οι Κόκκινοι έπρεπε να δώσουν τον καλύτερό τους ευατό για να καταφέρουν να κερδίσουν αυτό τον "αγώνα" γευσιγνωσίας, ο οποίος όπως ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε μια ιδιαιτερότητα.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Στο τέλος αντιμέτωπες βρέθηκαν η Μαρία Λαζαρίδου κι η Μαρίνα Ντεμολλάι και το αποτέλεσμα πραγματικά κρίθηκε για πολύ λίγο. Οι δυο τους πήγαιναν πόντο πόντο κι ότι κέρδιζε η μία, αμέσως ισοφάριζε η επόμενη. Ωστόσο λίγα λάθη παραπάνω καθόρισαν το αποτέλεσμα με το σκορ να λήγει 10-9 υπέρ της κόκκινης ομάδας.

Υποψήφια είναι τα τρία μέλη της μπλε ομάδας που αποτελούνται από τον Παύλο Χάππιλο, την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου και την Μαρίνα Ντεμολλάι, με την τελευταία να ξεσπά σε κλάματα που δεν κέρδισε την ασυλία και θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους φίλους της.

Η νίκη της Κόκκινης ομάδας

Masterchef 5: Ιωάννης: "Δεν έχουμε εμείς την Κωνσταντίνα και τη Μαρίνα απέναντι μας, εκείνοι μας έχουν απεναντί τους"

Σε συζήτηση που είχαν ο Ιωάννης με τον Διονύση στο δωμάτιο τους πριν το αγώνισμα ασυλίας και ετοιμάζοντας τις βαλίτσες τους, και οι δύο παραδέχτηκαν πως έχουν να συναγωνιστούν με πολλούς καλούς μάγειρες.

Στη συνέχεια όμως ο Ιωάννης δήλωσε στην κάμερα: "Δεν έχω εγώ ο Στέφανος και η Μαρία την Κωνσταντίνα και τη Μαρίνα απέναντι μας, εκείνοι μας έχουν απεναντί τους".