Masterchef 5: Η ανακοίνωση του Κουτσόπουλου για την ιδιαιτερότητα του σημερινού παιχνιδιού για την ασυλία

Σάστισαν οι διαγωνιζόμενοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef 5: Η ανακοίνωση του Κουτσόπουλου για την ιδιαιτερότητα του σημερινού παιχνιδιού για την ασυλία

Οι Μπλε και οι Κόκκινοι του MasterChef 5 βρίσκονται σήμερα σε εξαιρετικά άσχημη θέση μιας και καλούνται να δώσουν μάχη και να διεκδικήσουν την ασυλία. Μία από τις δύο ομάδες θα δοκιμαστεί για την αποχώρηση.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους Πράσινους να κερδίζουν και τους Κίτρινους να παίρνουν την πρώτη ασυλία. Οι άλλες δύο ομάδες θα δοκιμαστούν λοιπόν σε ένα τεστ γευσιγνωσίας προκειμένου να διαπιστωθεί ποια από τις δύο ομάδες θα μπει σε διαδικασία αποχώρησης.

Όλοι οι παίκτες μπήκαν στην κουζίνα του Masterchef και οι κριτές ανακοίνωσαν το "παιχνίδι" για τη σημερινή ασυλία. Μια ιδιαιτερότητα όμως έκανε το έργο των παικτών πιο δύσκολο.

 Masterchef 5: ασυλία

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε πως δεν είναι απλό τεστ γευσιγνωσίας μιας και αυτή η γευσιγνωσία θα γονόταν με κλειστά μάτια! Όποιος παίκτης από κάθε ομάδα έκανε λάθος θα έβγαινε από το παιχνίδι και θα συνέχιζαν οι υπόλοιποι.

Όσα ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Masterchef 5: Ιωάννης: "Δεν έχουμε εμείς την Κωνσταντίνα και τη Μαρίνα απέναντι μας, εκείνοι μας έχουν απεναντί τους"

Σε συζήτηση που είχαν ο Ιωάννης με τον Διονύση στο δωμάτιο τους πριν το αγώνισμα ασυλίας και ετοιμάζοντας τις βαλίτσες τους, και οι δύο παραδέχτηκαν πως έχουν να συναγωνιστούν με πολλούς καλούς μάγειρες.

Στη συνέχεια όμως ο Ιωάννης δήλωσε στην κάμερα: "Δεν έχω εγώ ο Στέφανος και η Μαρία την Κωνσταντίνα και τη Μαρίνα απέναντι μας, εκείνοι μας έχουν απεναντί τους".