MasterChef 5 Highlights (26/3): Τα νεύρα του Ιωαννίδη, ο καυγάς της Μαρίνας και το αίμα στο φαγητό

Όλο νεύρα και καυγάδες στην κουζίνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 Highlights (26/3): Τα νεύρα του Ιωαννίδη, ο καυγάς της Μαρίνας και το αίμα στο φαγητό

Ακόμα ένα επεισόδιο MasterChef 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (26/3) και εμείς για ακόμα μία φορά σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highligts. Από τα νεύρα του Πάνου Ιωαννίδη με τα θέματα υγιεινής στην κουζίνα, στον καυγά της Μαρίνας με την Κωνσταντίνα και στο πιάτο που δεν δοκίμασαν οι κριτές γιατί είχε αίμα παίκτη.

Αυτά είναι τα highlights του MasterChef 5

«Αν υπήρχε υγειονομική υπηρεσία χθες, θα μας είχαν κλείσει χειροπόδαρα»

Το καινούργιο επεισόδιο του Masterchef ξεκίνησε, με τον Πάνο Ιωαννίδη ωστόσο να δηλώνει πλήρως απογοητευμένος από τα πιάτα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο και συγκεκριμένα στην έκτη ομαδική δοκιμασία επικρατούσε η απόλυτη ακαταστασία, κάτι που έβγαλε από τα ρούχα της την κριτική επιτροπή. Μάλιστα, ο Πάνος Ιωαννίδης δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο και έτσι είπε με αυστηρό ύφος: «Λοιπόν τα πιάτα που είχαμε μπροστά μας ήταν πολύ πιο όμορφα από ότι νόστιμα τα περισσότερα.

Masterchef - Πάνος Ιωαννίδης

Επίσης να πω το εξής, αν υπήρχε υγειονομική υπηρεσία χθες, θα μας είχαν κλείσει χειροπόδαρα. Δεν έχουμε ξαναδεί χειρότερη ακαταστασία κι απορούμε πραγματικά πως μπορούσατε να σκεφτείτε έτσι.»

Τον λόγο πήρε αμέσως μετά ο Σωτήρης Κοντιζάς: «Όσο λίγος κι αν είναι ο χώρος, δε νοείται να έχουμε ξύλα κοπής στο πάτωμα με προϊόν επάνω, άσχετα αν θα το χρησιμοποιήσεις ή όχι. Δηλαδή δεν μπορείς να σταθείς. Ξύλο κοπής με πρωτεϊνη επάνω;»

Άγριος τσακωμός μεταξύ Μαρίνας και Κωνσταντίνας

Ένας άσχημος τσακωμός διαδραματίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef, με πρωταγωνίστριες αυτήν την φορά την Μαρίνα και την Κωνσταντίνα.

Παρόλο που οι δύο κοπέλες έχουν έρθει αρκετά κοντά και είναι καλές φίλες, μια ατάκα της δεύτερης έφτανε για να βγουν τα πρώτα μαχαίρια.

Η ομάδα της Μαρίνας, Κωνσταντίνας και Παύλου συγκέντρωσε τη χαμηλότεζύθα και οι ιδέες της Μαρίνας, κάτι που την έκανε αμέσως ένοχη.

Masterchef 5 άγριος τσακωμός μεταξύ Μαρίνας και Κωνσταντίνας

Μετά την ανακοίνωση της κριτικής επιτροπής, η Κωνσταντίνα με αρκετό ύφος είπε ότι ξεφτιλίστηκαν, κάτι που έκανε έξω φρενών την Μαρίνα.

Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας στην κάμερα ενώ αμέσως μετά είπε πως αυτή η συμπεριφορά είναι το μοναδικό πράγμα που δεν συγχωρεί στους ανθρώπους ιδίως από εκείνους που νιώθει κοντά της.

To πιάτο που αρνήθηκαν να δοκιμάσουν οι κριτές

Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής δοκιμασίας που θα χάριζε την ασυλία σε μια από τις ομάδες, ο Ιωάννης κόπηκε σε σημείο που σχεδόν δεν το κατάλαβε. Ο παίκτης παρά τον τραυματισμό του και το αίμα που άρχισε να τρέχει, συνέχισε να μαγειρεύει δίχως να ζητήσει να του το απολυμάνουν.

Όταν πήγε το πιάτο, οι κριτές του εξήγησαν τον λόγο που αρνήθηκαν να δοκιμάσουν με τον ίδιο και τους συμπαίκτες να μην μπορούν να το καταλάβουν.