MasterChef 5 - highlights 24/3: Το χειρότερο πιάτο που έχουν φάει οι κριτές και τα ψέματα του Στέφανου

Όσα είδαμε χθες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - highlights 24/3: Το χειρότερο πιάτο που έχουν φάει οι κριτές και τα ψέματα του Στέφανου

Στο χθεσινό 24/3 επεισόδιο του MasterChef 5, παρακολουθήσαμε τους κριτές να τρώνε το χειρότερο πιάτο του φετινού κύκλου, αλλά και την αποκάλυψη για τα ψέματα του Στέφανου.

Αυτά είναι τα highlights του MasterChef 5

Παναγιώτης: «Έχουμε πιάσει τον Στέφανο να λέει ψέματα»

Άγρια κόντρα υπήρξε ανάμεσα στον Παναγιώτη και το Στέφανο με εκατέρωθεν «πυρά» στο MasterChef, με τον «Τζαμάλ» να βρίσκει την ευκαιρία από την πλεονεκτική θέση, που είχε, προκειμένου να κράξει μπροστά σε όλους το συμπαίκτη του.

Ο παίκτης που κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας είχε αρκετά πλεονεκτήματα και, πριν αυτά του ανακοινωθούν, είπε στους κριτές πως επιθυμεί να διώξει από την μπλε ομάδα τον Στέφανο, για τον οποίο αποκάλυψε πως δε σκέφτεται τη μαγειρική, αλλά μια πρώην του.

MasterChef  Στέφανος Τζαμαλής

Στην αρχή ανέφερε στην κάμερα, ότι ο τελευταίος λέει πολλά ψέματα, αλλά μπροστά στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους δε θέλησε να το πει, τονίζοντας τελικά πως ο Στέφανος δεν είναι ομαδικός παίκτης και δεν χαίρεται με τις επιτυχίες της μπλε ομάδας.

Ο Παναγιώτης, χαρακτηριστικά, ανέφερε το παράδειγμα ενός γλυκού και ο Στέφανος δε θέλησε να σχολιάσει κάτι εκείνη την ώρα, αν και αντέδρασε μπροστά στην κάμερα. «What the f@@k ρε μ@λ@κ@», είπε έξαλλος, χαρακτηρίζοντάς τον ως μουσίτσα, με τον Ιωάννη, που βρέθηκε στην ίδια ομάδα με τον Στέφανο, να συμφωνεί.

Τα πλεονεκτήματα του Παναγιώτη έκαναν άνω κάτω το παιχνίδι

Όλα τούμπα έγιναν στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef, το οποίο έχει εξελιχθεί σε παιχνίδι των ανατροπών, αφού οι ομάδες αυτή την φορά «διαλύθηκαν» και η διαδικασία έγινε διαφορετική.

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής ήταν ο νικητής στο τεστ δημιουργικότητας, με τους κριτές πρώτα να ανακοινώνουν στους πάντες πως θα έπρεπε να βγάλουν στις ποδιές του, καθώς αυτό είχε σχέση με τα πλεονεκτήματά του. Συγκεκριμένα, είχε τρία, με το πρώτο να είναι πως δε θα μαγείρευε. Το δεύτερο τον υποχρέωνε να σχηματίσει τέσσερις ομάδες των τριών ατόμων και το τρίτο ήταν να διαλέξει το βασικό υλικό της δοκιμασίας.

Ο «Τζαμάλ» βρήκε, κάπως έτσι, την ευκαιρία να δυσκολέψει τον Στέφανο, τον οποίο δε συμπαθεί και θεωρεί ως ψεύτη, αναλαμβάνοντας μετά δράση να δημιουργήσει τις ομάδες. Συγκεκριμένα, έστειλε στην κόκκινη ομάδα τους Ιωάννη, Στέφανο και Μαρία, στην μπλε τους Παύλο, Κωνσταντίνα και Μαρίνα, στην κίτρινη τους Τζιοβάνι, Νίκο και Μαργαρίτα και στην πράσινη τους Διονύση, Ανούς και Λία.

MasterChef  Παναγιώτης Τζαμαλής

Παράλληλα, προκειμένου να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την κόκκινη ομάδα, της έδωσε ως βασικό υλικό τα ορτύκια, προσφέροντας μετά στην μπλε την κολοκύθα, στην κίτρινη το χταπόδι και στην πράσινη τα χοιρινά μάγουλα. Οι παίκτες της ηττημένης ομάδας αξίζει να σημειωθεί, ότι θα είναι αυτόματα υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Κοντιζάς: «Είναι το χειρότερο πιάτο που έφαγα φέτος»

Στο MasterChef 5, ο Σωτήρης Κοτνιζάς φάνηκε να είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος με ένα πιάτο που δοκίμασε από την μπλε ομάδα, η οποία αποτελούνταν από τη Μαρίνα, την Κωνσταντίνα και τον Παύλο, αποκαλύπτοντας πως είναι το χειρότερο πιάτο που δοκίμασε φέτος.

Η Μπλε ομάδα είχε φτιάξει ένα σούσι με κολοκύθα και η αλήθεια είναι πως ενώ οι κριτές βρήκαν εξαιρετική την ιδέα, στη γεύση έχασαν κατά πολύ. Δείτε εδώ πώς διαμορφώθηκαν οι ομάδες σήμερα.

MasterChef 5 Μπλε ομάδα

«Πάμε μπλε ομάδα. Θα πω ότι είναι ό,τι χειρότερο έχω φάει φέτος στο MasterChef. Ακόμη κι αν αφαιρέσω το ντιπ, εγώ δεν μπορώ να φάω παραπάνω από αυτό που δοκίμασα», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς φανερά απογοητευμένος με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να συμπληρώνει: «Όταν ακούς της ιδέα ενθουσιάζεσαι, όταν δοκιμάζεις απογοητεύεσαι».