Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Φάρμα - Αδερφός Μιχαλοπούλου: «Κάποιες φορές χάνει τον έλεγχο και δείχνει ασέβεια»

«Δεν πιστεύω πως έχει κάποια τακτική όπως είπε η Μαρία Θωμά»

Φάρμα - Αδερφός Μιχαλοπούλου: «Κάποιες φορές χάνει τον έλεγχο και δείχνει ασέβεια»
News 29.03.2021 13:09
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο αδερφός της Μαρίας Μιχαλοπούλου, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για την συμμετοχή της στην Φάρμα και την μέχρι σήμερα πορεία της στο παιχνίδι.

Το νεαρό μοντέλο για ακόμη μια φορά έχει καταφέρει να βρεθεί στο προσκήνιο και να φέρει πολλές αντιδράσεις από τους συμπαίκτες της, οι οποίοι μιλάνε για τακτική από πλευράς της.

Ο αδερφός της μιλώντας στην εκπομπή εξήγησε πως ο αντιδραστικός της χαρακτήρας είναι ο λόγος που την έχει κάνει να βρεθεί στο στόχαστρο.

«Η Μαρία είναι ένα αυθόρμητο παιδί και η εικόνα που βγάζει προς τα έξω πολλές φορές παρεξηγείται, αλλά είναι αληθινή. Ο λόγος που κάποιοι παίκτες στη Φάρμα την έχουν απομονώσει είναι επειδή είναι αντιδραστική και δυσκολεύεται να εκφράσει τις προθέσεις της, οι οποίες δεν είναι κακόβουλες.

Δεν πιστεύω πως έχει κάποια τακτική όπως είπε η Μαρία Θωμά, απλά κάποιες φορές χάνει τον έλεγχο και δείχνει ασέβεια και αυτό είναι κάτι που της έχουμε να διορθώσει και η ίδια προσπαθεί αρκετά να το βελτιώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χαμός με την Μαρία Μιχαλοπούλου στο Twitter με αφορμή την Φάρμα

Η Μαρία Σπυροπούλου και η Μαρία Μιχαλοπούλου ήταν οι δύο μονομάχοι που ρίχτηκαν στην αρένα, σε μία αμφίρροπη μάχη για να μείνουν στη Φάρμα.

Η διαφορά στη βαθμολογία τους ήταν ενός πόντου στα πρώτα δύο αγωνίσματα καθώς και οι δύο έδειξαν «δόντια» για να εξασφαλίσουν τη θέση τους.

Πολλές φορές η Μαρία η Μιχαλοπούλου κόντεψε να πιει νερό από την πηγή αλλά στο τέλος έχανε στο τσακ την πρόκριση γι΄αυτό και τα νεύρα της δεν ήταν σε καλή κατάσταση…

Η τύχη όμως της χαμογέλασε στο τελευταίο παιχνίδι που μετρούσε για 5 βαθμούς και στέφθηκε νικήτρια παραμένοντας στο ριάλιτι.

Οι χρήστες του Twitter πανυγύρισαν τη νίκη της Μαρίας με τις καλύτερες ατάκες τους.

Τα σχόλια των tweetεράδων

Φάρμα TwitterΦάρμα TwitterΦάρμα TwitterΦάρμα TwitterΦάρμα Twitter

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα: Ξέσπασε σε κλάματα ο Στράτος Τζώρτζογλου

Φάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς η Σοφία Παυλίδου

Share