Η Φάρμα - Βασίλης Θεοδωρόπουλος: «Η Μιχαλοπούλου και ο Τζώρτζογλου είναι οι διπρόσωποι του σπιτιού»

Έριξε τα «καρφιά» του για τους συμπαίκτες του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα - Βασίλης Θεοδωρόπουλος: «Η Μιχαλοπούλου και ο Τζώρτζογλου είναι οι διπρόσωποι του σπιτιού»

Σε ορισμένες δηλώσεις «φωτιά» προχώρησε στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ρίχνοντας τα «καρφιά του» για δύο συμπαίκτες του.

Μετά την ανακοίνωση του Θανάση Πάτρα για το ποιοι θα είναι οι υπηρέτες της εβδομάδας, αρκετές εντάσεις έκαναν αμέσως μετά την εμφάνιση τους.

Σε μια συζήτηση που είχαν οι δύο Βασίληδες του σπιτιού, ο Θεοδωρόπουλος και ο Μαντζουράνης, ο πρώτος αναφέρθηκε στην Μαρία Μιχαλοπούλου αλλά και στον Στράτο Τζώρτζογλου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως αυτοί οι δύο είναι οι διπρόσωποι της ομάδας και πως μία κάνουν τα γλυκά μάτια σε όλους, μια αλλάζουν στάση και συμπεριφορά.

Η Φάρμα καρφιά βασίλη θεοδωρόπουλου

Το βιογραφικό του Βασίλη Θεοδωρόπουλου από τη Φάρμα

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο Αχαΐας, σε μία οικογένεια με 10 παιδιά, 5 αγόρια και 5 κορίτσια (ο μεγαλύτερος αδερφός του είναι 32 ετών και ο μικρότερος 17).

Εργαζόταν από νεαρή ηλικία ώστε να συνεισφέρει οικονομικά στην οικογένεια του, κάτι που συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Ο Βασίλης, αν και σπούδασε στην Πάτρα σε ένα δημόσιο ΙΕΚ ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων, εργάζεται στο χώρο της εστίασης, ενώ κάνει και διάφορα μεροκάματα σε αγροτικές δουλειές, κάτι που τον κάνει να νιώθει σίγουρος για τη διαβίωση του στη Φάρμα.

Η Φάρμα Βασίλης Θεοδωρόπουλος

Μια δύσκολη περίοδος στη ζωή του ήταν το διαζύγιο των γονιών του, πριν από 15 χρόνια. Έχει υπάρξει 2 φορές ερωτικός μετανάστης. Το 2016 ακολούθησε την τότε σύντροφο του στη Θεσσαλονίκη, ενώ το 2018 έφτασε μέχρι τη Ρωσία. Αυτή την περίοδο είναι μόνος. Ο λόγος που μπαίνει στη Φάρμα είναι για να διεκδικήσει το έπαθλο και να κάνει κάτι αποκλειστικά για τον εαυτό του.