Γέννησε η αγαπημένη ηθοποιός Χίλαρι Νταφ

Έγινε μανούλα για τρίτη φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γέννησε η αγαπημένη ηθοποιός Χίλαρι Νταφ

Μανούλα για τρίτη φορά έγινε η δημοφιλής και αγαπημένη ηθοποιός Χίλαρι Νταφ, η οποία πριν μερικές μέρες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο σύζυγος της Μάθιου Κόμα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς στις 24 Μαρτίου γέννησε τον καρπό του έρωτα τους, στον οποίο έδωσε το όνομα Mae James Bair.

Η ίδια γνωστοποίησε το ευτυχές αυτό γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια οικογενειακή φωτογραφία μετά τον τοκετό. Εκτός από την Χίλαρι Νταφ, και η Emma Stone έφερε στον κόσμο το παιδάκι της πριν από μερικές μέρες!

Γέννησε η αγαπημένη ηθοποιός Χίλαρι Νταφ

Λίγα λόγια για την Χίλαρι Νταφ

H Χίλαρι Έρχαρντ Νταφ (Hilary Erhard Duff, 28 Σεπτεμβρίου 1987) είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός. Το 2001 πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά του Disney Chanel, Lizzie McGuire. Έχει επίσης κυκλοφορίσει 5 στούντιο άλμπουμς, ένα compilation άλμπουμ και τρία βιβλία στη σειρά Elixir.

Ξεκίνησε τη σχέση της με τον παίκτη του χόκεϊ Μάικ Κομρί το καλοκαίρι του 2007. Νταφ και Κομρί ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Φεβρουάριο του 2010 και παντρεύτηκαν στις 14 Αυγούστου 2010 στη Σάντα Μπάρμπαρα. Στις 20 Μαρτίου 2012, γεννήθηκε ο γιός τους, Λούκα Κρουζ Κομρί. Στις 10 Ιανουαρίου 2014, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του και δύο χρόνια μετά, τον Φεβρουάριο του 2016 εκδόθηκε το διαζύγιο τους.

Τον Ιανουάριο του 2017, η Νταφ έγινε ζευγάρι με τον τραγουδιστή Μάθιου Κόμα. Στις 25 Οκτωβρίου 2018, γεννήθηκε η κόρη τους, Μπανκς Βάιολετ Μπερ ενώ στις 21 Δεκεμβρίου 2019, έγινε ο γάμος τους. Στις 24 Οκτωβρίου 2020, η Νταφ ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί.