Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Φάρμα - Μαρία Σπυροπούλου: «Ο Θανάσης ήθελε να με βγάλει εκτός, αυτός και ο Ιατρόπουλος έχουν στρατηγική»

Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι

Φάρμα - Μαρία Σπυροπούλου: «Ο Θανάσης ήθελε να με βγάλει εκτός, αυτός και ο Ιατρόπουλος έχουν στρατηγική»
News 29.03.2021 14:24
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Δευτέρας, η Μαρία Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Το Πρωινό", με αφορμή την αποχώρηση της από την Φάρμα.

Η συγκεκριμένη παίκτρια αναφέρθηκε τόσο στην εμπειρία της από το ριάλιτι περιπέτειας όσο και στις στρατηγικές που έχουν κάποιοι από τους παίκτες.

Φάρμα - Μαρία Σπυροπούλου

Η Μαρία μίλησε αρχικά για τον Στράτο Τζώρτζογλου και την Μαρία Μιχαλοπούλου: «Είναι πολύ αγαπητός. Τον αγαπάμε και μας διασκεδάζει. Οι εναλλαγές των συναισθημάτων είναι δικαιολογημένες. Εσείς βλέπετε συγκεκριμένα στιγμιότυπα. Αυτά που ζούμε εμείς είναι πολύ έντονα. Η Μαρία η αγρότισσα είναι καλό παιδί, απλά είναι παιδί.

Σαν αρχηγός ήταν η μόνη που πήρε τα παπούτσια μας και τα καθάρισε μέσα στη βροχή και το κρύο μετά τις δουλειές. Σίγουρα υπάρχουν εντάσεις. Μας είχε εκνευρίσει αλλά σε λογικά πλαίσια. Μετά με συζήτηση το διόρθωσε».

Αναφορικά με τις στρατηγικές που διαθέτουν ορισμένοι παίκτες, η Μαρία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για τον Στράτο πιστεύω ότι δεν έχει στρατηγική. Είναι εκτός κλίκας. Ο Θανάσης ήθελε να με βγάλει εκτός, έχει στρατηγική και εκείνος και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος».

Η τελευταία ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό πριν μπει στη Φάρμα

Πριν από λίγες μέρες, έγινε γνωστό πως ο Τάσος Ξιαρχό πρόκειται να μπει στη Φάρμα, και έτσι ο ίδιος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως από εδώ και στο εξής, τον λογαριασμό του θα διαχειρίζονται οι φίλοι του.

Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος, και νικητής της πρώτης σεζόν του J2US, ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις ικανότητες τους και στο αγρόκτημα του ΑΝΤ1. Ο ίδιος ανακοίνωσε πως πρόκειται να τον δούμε για πρώτη φορά στο παιχνίδι αυτή την Παρασκευή.

«Παιδιά έχω μπει στη φάρμα, σας ευχαριστώ για τα μηνύματα. Την Παρασκευή θα με δείτε να κάνω τον αγρότη. Τον λογαριασμό μου τον χειρίζονται φίλοι μου για να είναι ενεργός, οπότε μην ξαφνιάζεστε όταν βλέπετε post μου. Σας ευχαριστώ για το support».

Τάσος Ξιαρχό Φάρμα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα - Αδερφός Μιχαλοπούλου: «Κάποιες φορές χάνει τον έλεγχο και δείχνει ασέβεια»

Η Φάρμα: Αποθέωση από το Twitter για Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο - «Δίδυμο από άλλο πλανήτη»

Share