Pop Up: Στο πλατό της εκπομπής η μητέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Και είναι κούκλα σαν την κόρη της χωρίς μακιγιάζ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Pop Up: Στο πλατό της εκπομπής η μητέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Στο πλατό του Pop Up βρέθηκε η μητέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για να παρακολουθήσει και καμαρώσει την κόρη της από κοντά και όχι από την τηλεόραση όπως κάνει συνήθως.

Μάλιστα, αφού η παρουσιάστρια καλησπέρισε τους τηλεθεατές της, ζήτησε να γυρίσει λίγο η κάμερα για να την δούμε που καθόταν πίσω από τα μόνιτορ.

Μάλιστα, οι συνεργάτες της αποκάλυψαν και τι τους έλεγε η μαμά της πριν ξεκινήσει η εκπομπή.

«Είσαι κούκλα, είσαι αστέρι. Όπου είναι το παιδί μου περνάω τέλεια», έλεγε για την Ηλιάνα η μαμά της, η οποία της αρκετές φορές την συμβουλεύει. Ωστόσο τι λέτε πως πιστεύει για τον σύντροφο της;

Λίγα λόγια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη ζωή της

Γεννήθηκε στην Πάτρα όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της ονομάζονται Κοσμάς και Αναστασία ενώ έχει μια μεγαλύτερη αδελφή, την Μαριλένα (γενν. 1986). Μετά το σχολείο, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και συνέχισε τις σπουδές της σε Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, με μάνατζερ την Έλενα Χριστοπούλου.

Το 2011 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα ελληνικά καλλιστεία και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος.

Pop Up Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός Ελλάδας, έχει ζήσει και δουλέψει ως μοντέλο σε μέρη του εξωτερικού όπως Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Παρίσι, Μιλάνο, Αμβούργο, Φραγκφούρτη & Κοπεγχάγη ενώ έχει συμμετάσχει σε ξένες καμπάνιες όπως της λιβανέζικης εταιρίας ενδυμάτων AliYounes, του αρώματος Gabriella Sabatini και την διαδικτυακή καμπάνια των Dolce & Gabbana. Ακόμη, έχει περπατήσει στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί με εταιρίες όπως Toi&Moi, H&M, JCou Watches, TREsemmé και Radiant Professional ενώ έχει συντάξει άρθρα για τις ελληνικές εκδόσεις των περιοδικών Vogue και Madame Figaro. Επίσης έχει φωτογραφηθεί στα εξώφυλλα των ελληνικών εκδόσεων των περιοδικών Madame Figaro, InStyle, Glow.

Από το 2018 μέχρι το 2019 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στο Greece's Next Top Model ενώ το 2019 παρουσίασε το MadWalk - The Fashion Music Project.

Από τον Σεπτέμβριο του 2020, παρουσιάζει τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή "Pop Up" στον ALPHA.