Ατύχημα για την Φαίη Σκορδά

«Είναι όλη μου η πλευρά μαυρισμένη...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ατύχημα για την Φαίη Σκορδά

Ένα ατύχημα είχε η Φαίη Σκορδά την προηγούμενη Παρασκευή και θέλησε να το μοιραστεί κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής του “Πρωινού“.

Η παρουσιάστρια λοιπόν ανέφερε πως έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τη μία πλευρά του σώματός της.

Ανέφερε μάλιστα πως τα παιδιά της ήταν εκείνα που τη βοήθησαν να σηκωθεί από το πάτωμα.

Ατύχημα για την Φαίη Σκορδά

Η Φαίη είπε χαρακτηριστικά: «Την Παρασκευή έπεσα από τις σκάλες. Είναι όλη μου η πλευρά μαυρισμένη… Κρατούσα έναν καφέ και έπεσε και σκοτώθηκα. Με μάζεψαν τα παιδιά μου και έλεγα τώρα πρέπει να πάω στο νοσοκομείο ή δεν πρέπει. Δεν ήξερα!» ενώ ατύχημα είχε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στο μεταξύ, η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη με τους συνεργάτες της - «Δεν ντρέπεστε;»

Το πρωί της Παρασκευής, η Φαίη Σκορδά φάνηκε να έγινε έξω φρενών με τους συνεργάτες της και δεν έκρυψε στιγμή τον εκνευρισμό της.

Στην έναρξη του Πρωινού, η παρουσιάστρια απουσίαζε από το πλατό καθώς είχε πάει να επισκεφθεί την Φάρμα, προκειμένου να συναντήσει τον Σάκη Τανιμανίδης αλλά και τους παίκτες.

Όταν επέστρεψε, ο Γιώργος Λιάγκας προσφώνησε το θέμα που θα παρουσίαζε αμέσως μετά αναφορικά με έναν γνωστό ηθοποιό ο οποίος βρίσκεται στο ψυχιατρείο.

H Φαίη Σκορδά όμως είδες μερικούς από την ομάδα της να μην αντιμετωπίζουν καθόλου σοβαρό το θέμα και αντιθέτως να γελάνε, και έτσι η ίδια ξέσπασε και προχώρησε σε έντονα σχόλια και παρατηρήσεις.

 Εκτός ευατού η Σκορδά με τους συνεργάτες της στο Πρωινό