Ελένη Κρίτα: «Το Παρά Πέντε ήταν σταθμός για εμένα»

«Είδα ξανά το πρώτο επεισόδιο με την εγγονή μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Κρίτα: «Το Παρά Πέντε ήταν σταθμός για εμένα»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η ηθοποιός Ελένη Κρίτα μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Παρά Πέντε, στον ρόλο της Μαριλένας, ο οποίος αποτέλεσε όπως είπε «σταθμό» για τη ζωή της.

Η ίδια αναφέρθηκε στην αγαπημένη σειρά, η οποία επέστρεψε σε επαναλήψεις στο Mega και εξήγησε πως μετά τη συμμετοχή της σε αυτή δέχθηκε πολλές προτάσεις κυρίως από κωμικές σειρές.

Οι δηλώσεις της Ελένης Κρίτα στο Pop Up

«Είδα και εγώ το πρώτο επεισόδιο τώρα γιατί ήμουν και μαζί με την εγγονή μου και μου λέει θα το δούμε. Για μένα το "Παρά πέντε" ήταν πολύ σημαντικός σταθμός. Άρχισα να έχω πολύ περισσότερες προτάσεις για σχεδόν μόνο κωμωδίες στην τηλεόραση. Μετά το "Παρά πέντε" έκανα δράμα σε ένα-δύο επεισόδια της σειράς "Αληθινοί έρωτες" και τώρα στην Αγγελική».

Για το φλερτ στη ζωή της: «Μου αρέσει να με φλερτάρουν! Τώρα το ωραία και το ευχάριστο φλερτ από ένα πιο χυδαίο έχει διαφορά αλλά νομίζω ότι είμαι σε θέση να το αντιμετωπίσω, να δείξω στον άλλον τα όρια του και να τον κάνω πίσω. Αλίμονο αν δεν μπορείς κανείς στη δουλειά να φλερτάρει, να βγουν με ένα συνάδελφο για ποτό, πώς γνωρίσαμε τις σχέσεις μας, πώς κάναμε παρέα με συναδέλφους, πώς θα γίνουν αυτά αν δεν βγεις, αν δεν γελάσεις… Μην φτάσουμε σε έναν νεοπουριτανισμό».

Θα δούμε remake του Παρά Πέντε;

Οι πρωταγωνιστές της σειράς βρέθηκαν μαζί ξανά στα γυρίσματα του Celebrity Game Night και απάντησαν στο αν πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες μας με νέα επεισόδια.

«Δεν ξέρω αν θα δούμε καινούργια επεισόδια του “Παρά πέντε”», είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

«Το 2005 ξεκινήσαμε, έχουν περάσει 16 χρόνια από τότε. Χαίρομαι πολύ που βρεθήκαμε τώρα, είναι σαν να μην πέρασε μια ημέρα», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Μετά την τελευταία μας συνάντηση με τα παιδιά ήρθε η καραντίνα. Ήταν καταστροφική συνάντηση στην προηγούμενη καραντίνα», δήλωσε ο Αργύρης Αγγέλου.

Η Ζέτα Μακρυπούλια από την πλευρά της δήλωσε: «Βλέπω το “Παρά πέντε” τώρα που παίζεται στο Mega. Μεγαλώνει μια καινούργια γενιά τώρα η σειρά. Είχε μια ποιότητα και το χιούμορ του είναι διαχρονικό αλλά είναι φοβερό γιατί πέρασαν 16 χρόνια».

«Θα ήθελα πολύ ο Γιώργος να γράψει πάλι επεισόδια», είπε ο Μιχάλης Μαρίνος, με την Αγγελική Λάμπρη να προσθέτει: «Θα ήθελα πάρα πολύ».

«Είχα πει στον Γιώργο τότε που τελείωσε το “Παρά πέντε” να κάναμε μια ωραία ταινία», είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.