Εβελίνα Βαρσάμη: Φωτογράφισε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη πριν το κρίσιμο χειρουργείο

Πως είναι μετά το σοκαριστικό τροχαίο με την μηχανή του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εβελίνα Βαρσάμη: Φωτογράφισε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη πριν το κρίσιμο χειρουργείο

Λίγο πριν το κρίσιμο χειρουργείο που πρόκειται να κάνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη τον φωτογράφισε να χαμογελά γεμάτος αισιοδοξία.

Την φωτογραφία του δημοσίευσε στο προφίλ της στο Facebook γράφοντας μερικά πολύ συγκινητικά λόγια.

«Χαμόγελα αισιοδοξίας, ελπίδας, χαράς, λίγο πριν το χειρουργείο μαζί με τον γιατρό μας Κ.Αλεξάνδρου... Όλα θα πάνε καλά!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Εβελίνα Βαρσάμη Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Η εξομολόγηση της γυναίκα του Αγγελίδη για το κρίσιμο χειρουργείο

Η γυναίκα του, Εβελίνα Βαρσάμη, μίλησε στην OΝ Time και την Σπυριδούλα Τριάντου, για την επέμβαση και την πορεία του μέχρι σήμερα.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις» εξήγησε αρχικά η Εβελίνα Βαρσάμη.

«Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορονοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος» συνέχισε.

«Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω» λέει και αποκαλύπτει πως η καθημερινότητα παραμένει δύσκολη για τον σύζυγό της.

Κωνσταντίνο Αγγελίδης τροχαίο νέο χειρουργείο

«Είναι πολλά αυτά που δε σταματάνε, οι φυσιοθεραπείες, οι λογοθεραπείες, έχει μεγάλο δρόμο ακόμα, αλλά δε σταματάμε να πιστεύουμε σε αυτόν» τονίζει. Αυτό είναι το προτελευταίο χειρουργείο για τον αγαπημένο παρουσιαστή, αφού τον Ιούλιο θα περάσει ξανά την πόρτα του νοσοκομείου.

«Έχουμε να κάνουμε μια επέμβαση στα μάτια του, καθώς μετά δημιουργήθηκε πρόβλημα. Πιστεύουμε στον Θεό και εγώ δεν σταματώ ποτέ να είμαι αισιόδοξη» εξομολογείται η Εβελίνα Βαρσάμη για τον σύζυγό της ο οποίος όπως έχει ειπωθεί θα έχει πάνω από 90% αναπηρία.