Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: 19.708 ευρώ κοστίζει η βραδιά στο ξενοδοχείο που μένει στην Αίγυπτο

Ακριβά τα γούστα της...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: 19.708 ευρώ κοστίζει η βραδιά στο ξενοδοχείο που μένει στην Αίγυπτο

Διακοπές στην Αίγυπτο έχει πάει αυτές τις μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με το ξενοδοχείο που διαμένουν να είναι συγκλονιστικά ακριβό.

Από χθες, η παρουσιάστρια έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα από την εξόρμηση τους στο εξωτερικό, μια κίνηση ωστόσο που έχει προκαλέσει αρκετά, μιας και τα ταξίδια αυτήν την περίοδο δεν ευνοούν την έξαρση του κορωνοϊού, πόσο μάλλον όταν το ταξίδι αυτό είναι στο Κάιρο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 19.708 ευρώ κοστίζει η βραδιά στο ξενοδοχείο

Σήμερα το πρωί, η εκπομπή «Love it», σχολιάζοντας το συγκεκριμένο γεγονός, αποκάλυψε μέσα σε όλα πόσο κοστίζει το ξενοδοχείο που μένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Σύμφωνα με τον Μάνο Μαγιάτη, το δωμάτιο στο οποίο διαμένει το ζευγάρι είναι σε πεντάστερο ξενοδοχείο, σε μία σουίτα 276 τετραγωνικά και κοστίζει... 19.708 ευρώ την βραδιά!

Η απάντησή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στα σχόλια που δέχεται για το ταξίδι της στην Αίγυπτο

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, έβαλε τέλος στις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον αγαπημένο της και την ίδια στιγμή, απάντησε και στους followers της που αναρωτιούνταν πώς κατάφερε να ταξιδέψει με την καραντίνα.

Η απάντησή της ήρθε με μία απλή φωτογραφία από το αρνητικό τεστ που έκανε προκειμένου να κάνει το ταξίδι της, για να δείξει ότι ακολούθησε το πρωτόκολλο κατά γράμμα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ταξίδι Αίγυπτος