Σύλβια Δεληκούρα: «Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να αργήσω να γεννήσω, για να μην έχει το παιδί έναν συγκεκριμένο ωροσκόπο»

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για την στιγμή που της έσπασαν τα νερά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σύλβια Δεληκούρα: «Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να αργήσω να γεννήσω, για να μην έχει το παιδί έναν συγκεκριμένο ωροσκόπο»

Το πρωί της Τρίτης, η Σύλβια Δεληκούρα μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και στην κάμερα του Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην στιγμή που της έσπασαν τα νερά.

Αναφορικά με την βοήθεια που της προσφέρει ο Δημήτρης Λιόσης στις δουλειές του σπιτιού, η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:: «Ο άντρας μου κάνει μια ιδιαίτερη δουλειά, διότι δουλεύει βράδυ. Φεύγει στις 12 και γυρνάει στις 11 το πρωί. Αλλά βοηθάει πάρα πολύ, όποτε μπορεί διαβάζει τον μικρό. Είναι ιχθυέμπορος, ωστόσο εμείς δεν τρώμε καθόλου ψάρια. Είναι τρελό αυτό που θα πω, αλλά του έλεγα να βγάζει τα ρούχα, πριν μπει στο σπίτι».

Επίσης, αποκάλυψε πως στην εγκυμοσύνη πήρε 27 κιλά τα οποία έχασε σε τρία χρόνια. «Μου είχαν μείνει 10 κιλά για να χάσω, λίγο στενοχωρήθηκα που δεν έφευγαν. Τα έχασα και τώρα με την καραντίνα τα πήρα.

Μέχρι τον όγδοο μήνα ήταν να γεννήσω φυσιολογικά, μετά υπήρξε ένα μικρό προβληματάκι και μου είπε ο γιατρός να γεννήσω με καισαρική. Μου είχαν δώσει την ώρα και ενώ δεν ασχολούμαι με τα ζώδια, βλέπω αν γεννηθεί την ώρα που εγώ θα γεννούσα, θα είχε έναν συγκεκριμένο ωροσκόπο. Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να αργήσω, η μαία μας έπαιρνε τηλέφωνο. Το καθυστερούσα». Δείτε εδώ μάλιστα μια πολύ γλυκιά δήλωση που έκανε ο γιος της!

Η αποκάλυψη της Σύλβιας Δεληκούρα για την στιγμή που της έσπασαν τα νερά

Λίγα λόγια για την ταλαντούχα Σύλβια Δεληκούρα

Γεννήθηκε το 1979 στην Άρτα. Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1999 συμμετέχοντας στις σειρές "Θύματα Ειρήνης" και "Χωρικά Ύδατα". Την ίδια χρονιά έκανε και την πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο στην ταινία "Προπατορικό Αμάρτημα" με πρωταγωνιστικό ρόλο. Ακολούθησαν διάφορες συμμετοχές στην τηλεόραση στις σειρές "Εκτός Πορείας", "Να με προσέχεις", "Κόκκινος Κύκλος", "Τα Φιλαράκια" και "Το πιο γλυκό μου ψέμα".

Τη σεζόν 2003-2004 πήρε ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς του Mega Channel "Φιλοδοξίες". Έγινε ευρύτερα γνωστή το 2005 με τη συμμετοχή της στην κωμική νεανική σειρά "Θα βρεις το δάσκαλό σου". Η σειρά ολοκληρώθηκε το 2007 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία ενώ μετά από αυτή ακολούθησαν κι άλλες επιτυχημένες τηλεοπτικές δουλειές. Το 2007 συμμετείχε σε μία ιστορία της σειράς "Εντιμότατοι κερατάδες" ενώ τη σεζόν 2007-2008 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά "1 μήνας και κάτι" σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου. Το 2008 έλαβε μέρος σε ένα επεισόδιο της σειράς "Σε είδα" ενώ από το 2008 μέχρι το 2009 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά "Λόλα".

Το 2013 έλαβε μέρος στον πρώτο κύκλο του show μεταμφιέσεων "Your Face Sounds Familiar" όπου πήρε την 9η θέση. Τη σεζόν 2013-2014 συμμετείχε στην ομάδα του late night show "Νικ Ο' Κλοκ" με τον Νίκο Μουτσινά ενώ τη επόμενη σεζόν συμμετείχε στην κωμική σειρά "Μάνα Χ Ουρανού". Το 2018 έκανε κάποιες έκτακτες εμφανίσεις στις σειρές "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" και "Κάνε γονείς να δεις καλό".